Reménytelen haj, mit tehetnék? Vékony szálú, egyáltalán nem dús, és teljesen lelapul! (Bővebben lent. )
Mindig lapos a hajam. Se hajhab, se hajtőemelő dolgok nem használnak. A súlya is lehúzza (pár centivel ér a lapockám alá), de a rövid, vállig érő haj nem az én stílusom, nem tetszik, nem illik hozzám, ráadásul ha le is vágjuk, akkor is lelapul, és egy örökkévalóság, mire újra visszanő szép hosszúra. (Ricinusolaj nem vált be, sőt!)
Egyszóval reménytelen. A dús hatásért nem tehetek sokat (póthajat nem szeretnék). De a laposság ellen mit tehetnék? Minden áldott nap ilyen lapos, tenni pedig nem tudok ellene: [link]
:))) Köszönöm a választ! Most elvileg volumennövelő az a sampon, amit használok, de ezzel nem értek egyet... A tapasztalatom, hogy ugyanúgy lelapul a hajam (Swarzkopf sampon). Az olajat természetesen kimosom belőle többször is, és nagyon szépen ápolja a hajvégeket (a hajtöveimre viszont nem vált be, hogy gyorsítsa a hajnövekedést).
Porokról azt olvastam, hogy nem sokat használnak, inkább ragacsossá teszik a hajat. Majd kipróbálok valami hajtőemelőt.
A hajelőredobás se ér semmit se. Rengetegszer szárítottam így a hajamat, de beállt, úgy maradt abban a nevetséges "pózban" - dúsabb nem lett, és úgyis ki kellett fésülnöm, mert annyira összegubancolódott.
Azt is mondták, hogy dobjam előre a hajam, fújjak rá lakkot, dobjam vissza, újra lakk - eredménye: egy gubanccsomó. Semmi értelme. De azért köszönöm a tippet.
Szívesen, nincs mit! :)
Összekötve nekem többnyire szörnyű, de így, 2 hónappal vágás után végre kinéz valahogy. :))) Sokkal jobb, de csak akkor, ha hullámos, meg tupírozva van... De hosszútávon ez meg tönkreteszi. :(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!