Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mennyi idő után mehetek újra...

Mennyi idő után mehetek újra szívatni a hajam?

Figyelt kérdés
Pénteken mentem leszivatni a hajam, mert szerettem volna ballagásra kiszőkülni. (Az eredeti hajszínem is szőke, csak beszíneztem világosbarnára, ami sajnos sötétbarna lett, nekem így is jó volt fél évig) A fodrászom sajnos így elsőre egy szőkésbarnánál világosabb szőkét nem tudott kihozni, azt mondta, hogy jövőhónapban menjek vissza, és akkor tud belőle akár platinaszőkét is csinálni. De a ballagásom április 30-án lesz, úgyhogy nem tudok várni jövőhónapig, a ballagáson meg ugye képek készülnek, és most olyan szinten arany-vörös pigmentes a hajam, hogy szinte világít a képeken, szeretném ha ez a ballagásig eltűnne. Ugye addig van még 3 hét, szerintetek ha az utolsó héten elmegyek fodrászhoz, akkor elvállalja, és le lehet még szivatni közép-vagy sötétszőkére?

2016. ápr. 10. 10:02
 1/1 anonim ***** válasza:
Ne ahhoz a fodrászhoz menj akinél voltál... az valami önképzett hajgyilkos lehet, nem fodrász. Szőkíteni alap dolog, erre sem volt képes normálisan... és te még fizettél is neki? Nagy hiba, ezért van ennyi szar fodrász, mert pénzt kapnak a pocsék félkész munkáért is. Keress egy jó fodrászt, simán megcsinálja, egy szőkítés nem lehet gond, még festett fekete hajból sem.
2016. ápr. 10. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!