Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lehet külön venni olyan...

Lehet külön venni olyan cuccot, amivel le tudom szivatni a hajamat?

Figyelt kérdés

Szeretnék 3 színes tincset a barna hajamba.

De nem mennék ezért fodrászhoz.

Gondoltam veszek valami hajleszívókendőt, mert asszem van ilyen...aztán szinezőt, és otthon megcsinálom.

Rossmannban, DM-ben tudnak segíteni?

Ill. Van valami jótanácsotok?

Köszi:)

2016. márc. 7. 15:56
 1/7 anonim ***** válasza:
Régebben próbáltam egy dobozos cuccot (talán Palette volt), abban benne volt minden, ami kellett hozzá, tehát nem kellett külön-külön megvenni a festéket meg a világosítót. Direkt pár tincs beszínezéséhez való festék volt, lila színű. Rákentem egy tincsre (sötétbarna a hajam alapból) az előírás szerint, és szépen befogta lilára. Nagyon hamar kikopott belőle a lila szín, és alatta az a tincs szőkés színű maradt.
2016. márc. 7. 17:17
 2/7 anonim ***** válasza:
De amúgy vehetsz külön is szőkítő cuccokat fodrászkellékesben, ott megmondják, hogy mennyi és milyen kell belőle, oxi + szőkítőpor kell hozzá. Meg persze a színes festék, amilyet szeretnél.
2016. márc. 7. 17:45
 3/7 A kérdező kommentje:
2016. márc. 7. 18:04
 4/7 anonim ***** válasza:
Drogériákban nem szokott ilyesmi lenni. Fodrászkellékesben vásárolj. Szőkítőpor + oxi.
2016. márc. 8. 09:17
 5/7 A kérdező kommentje:
2016. márc. 9. 20:40
 6/7 anonim ***** válasza:
Én drogériában vettem, Palette color XXL, vagy valami ilyesmi volt.
2016. márc. 10. 15:13
 7/7 anonim válasza:
De van drogériákban is, a syoss szőkítő festék, különböző árnyalatokkal. Amúgy pár tincsre a szőkítőpor a legjobb.
2016. márc. 14. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!