Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha barnás szőke/szőkés barna...

Ha barnás szőke/szőkés barna hajam van, akkor azt le lehet szívatni fehérre?

Figyelt kérdés

(fiú vagyok szóval nagyon nem érdekel ha szét megy egy kicsit a hajam, max levágatom)

ilyen seszínű hajam van és fehérre akarom festeni, ha lehet színező nélkül, mert nem akarom hogy néhány hajmosás után kikopjon, inkább leszívatnám fehérre. szerintetek lehetséges?

2016. jan. 29. 15:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Bármilyen halat ki lehet szőkíteni addig csak nem mindegyik bírja ki. fehéret csak kevesen tudnak festeni, mert speciális technika kell hozzá úgyhogy, ha magadnak próbálod, akkor valószínűleg max halványsárga vagy szürke lesz.
2016. jan. 29. 16:03
 2/5 A kérdező kommentje:
én nem merek ilyennel itthon próbálkozni először, még a végén leégetem az egész fejbőröm. fodrásznál csinálnám
2016. jan. 29. 16:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Fodrász meg tudja csinálni simán. Ha az ázsiaiak ki tudják fehéríteni a fekete vastagszálú hajukat, akkor világosbarnával simán meg lehet csinálni.
2016. jan. 29. 16:49
 4/5 anonim ***** válasza:
nekem pár éve fehér a hajam de nem ajánlanám. nagyon sokat kell vele foglalkozni, és nagyon tönkre is teszi a hajat.
2016. jan. 29. 16:51
 5/5 anonim ***** válasza:

Úgy nem megy, ahogy te elképzelted. A fehér hajhoz ugyan le kell szívatni a hajat, de mindenképp kell színezni is. Csupán azért, mert a szőkítés csak előkészíti a hajat a festéshez, a megfelelő alapot adja. Ez még nem szín. Teljesen hófehérre nem lehet kivilágosítani a hajat.

Ha megfelelő termékkel dolgozik a fodrász, nem fog kikopni a hajból, nem fog sárgulni. Ha meg mégis, akkor ott az ideje az újbóli színezésnek.

2016. jan. 30. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!