Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fazon gyanta mennyi idősen lehet?

Fazon gyanta mennyi idősen lehet?

Figyelt kérdés
16 vagyok.. egy jó ideje borotválom ott lent de csúnya piros pöttyös az egész.. kozmetikusoknál tudok időpontot kérni fazon gyantára de ezt ennyi idős korba is megcsinálják? ha valaki látja ezt a kérdést és jár ilyenre kérlek írja le hogy hány éves kora óta jár és hogy mennyire fájdalmas
2016. ápr. 8. 15:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Nincs korhatar ,barmennyi idosen lehet es elegge faj.
2016. ápr. 8. 15:16
 2/3 anonim ***** válasza:
Hát én magamnak szoktam megcsinálni, nem mondanám, hogy annyira vészes. Olyan 18-19 évesen csináltam először azt hiszem.
2016. ápr. 8. 15:33
 3/3 anonim ***** válasza:
Lehet. De ha borotvától csúnya mindig akkor valószínűleg érzékeny a bőröd, szóval nagyon fog fájni a gyanta és benő/kipattog attól is. A benövés meg rosszabb sokkal mintha csak kipattog. Fertőtlenítőt szoktál használni egyáltalán borotválás után? Sokan valahogy kihagyják... nem csoda ha kipattog.
2016. ápr. 8. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!