Intimgyantáról tapasztalatok?
nekem annyira fájt majdnem odasz.rtam az asztalra úgyhogy nem is engedtem tovább :) lehet majd ráveszem magam mégegyszer
ez meg hülyeség, tartsd tisztán és nem jutnak be a bacik
En vettem rendes gyantat, amihez nem kell textilcsik es nekialltam otthon. Megneztem egy csomo kozmetikai videot. Leradiroztam,lefertotlenitettem szepen, fogtam ket nagy tukrot es nekilattam. Senki se csinalja utanam!!!! Elotte mar tobbszor voltam kozmetikusnal de a pustasag gyozott es a kivancsisag is. Jol sikerult, kifeszitettem a bort, szalirannyal ellenkezoleg huztam le kis aranyokban. Nagyon jol birom a fajdalmat, de most azt gondolom a szules egy teadelutan lesz ez utan. Nem bantam meg, most pihen az olajoktol deeeee ket oramba telt es a kozmetikusnal max 20perc. Koltseghatekonyabb volt igy az teny de a szakertelmet meg kell fizetni...
Borotvaval csak erositjuk a szort, barmennyire kenyelmes is :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!