17 év körüli szűz lányok, ti mit kezdetek magatokkal ott alul? (szőrtelenítés)
Úgy hallottam, borotválni egészségtelen, meg tök fölösleges állandóan tükörsimára szőrteleníteni, ha nincs, akit zavarna. :"D Szóval én csak a bikinivonalról szedem le, a többi részen meg rövidre vágom.
Gyantáztatni túl szégyenlős vagyok, meg a kozmetikusom csillagászati áron csinálja meg. A szőrtelenítő krém teli van káros vegyi anyagokkal, epilátor nincs, maradt a borotva.
Ti hogy oldjátok meg?
amíg nem volt barátom, vagy éppen volt de szakítottunk, utána amíg nem volt kapcsolatom én nem szedtem.ez egyrészt megvédett a rossz döntésektől éjszaka, másrészt meg feleslegesnek tartottam.
az fontos, hogy borotválásnál kell egy kis idő, mire hozzászokik a bőr.szóval ha lesz barátod akkor szerintem már kezdd el szedni, még akkor is, hogyha nem lesz tervben egy darabig, hogy lásson ott lent. na meg ki tudja mikor kerül oda a helyzet, szóval biztonság kedvéért akkor kezdd el, ne csak az első alakalom előtt szedd le.
én a wilkinson swordot ajánlom és habot hozzá, így nem pattog ki.:)
de szerintem nem gáz, hogy most nem szeded.persze ha mész strandra akkor inkább szedd le, mert átlátszhat ha vizes a fürdőruha vagy ilyesmi. de amúgy én se látom értelmét, ráérsz majd szedni még
Egészségtelen dolog orvosok szerint is a borotválás alul, ollóval vágd rövidre ahol úgy érzed hogy zavar.
A pedofil hajlamú férfiakat pedig kerüld!
Én imádom a szőrös puncit.
A csupasszal sincs bajom, csak reggel el kell vinni az óvodába... :-D
nem lesz pedofil hajlamú valaki azért, mert jobban tetszik neki a sima..
az a pedofil hajlamú aki ténylegesen a fiatal gyerekekre izgul fel, velük keresi a kapcsolatot.
egyszerűen praktikusabb és jobban néz ki szerintem egy tizen/huszonévesnél, de mindenki maga tudja..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!