Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A nőgyógyász, hogy vizsgál...

A nőgyógyász, hogy vizsgál meg, hogy ha még szűz vagyok?

Figyelt kérdés

2015. jún. 26. 00:30
 1/9 anonim ***** válasza:
50%

Függ attól hogy mennyi idős vagy és hogy miért is mentél hozzá.

Van aki végbélen keresztül.

2015. jún. 26. 08:22
 2/9 A kérdező kommentje:
20 éves vagyok, és nagyon bajok vannak a menstruációmmal
2015. jún. 26. 13:16
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Manuális vizsgálat biztosan lesz és elég nagy valószínűséggel hüvelyi UH is. A melleidet is áttapintja feltehetőleg.

Úgy gondolom, hogy női orvost kellene keresned az első vizsgálatra, mert kevésbé szégyelnéd magad és jobban oda tudsz figyelni kérdéseire, tanácsaira is.

2015. jún. 27. 08:45
 4/9 anonim ***** válasza:
44%
Manuális vizsgálat lesz, és valószínűleg nem végbélen keresztül, általában 13-16 éveseknek szokták úgy, ha szüzek még.
2015. jún. 27. 10:43
 5/9 Bitzer válasza:
65%
én is 20 évesen szűzen mentem először nőgyógyászhoz és kiröhögött amiért szűz voltam, végbélen keresztül vizsgált meg és szerintem is egy női nőgyógyászt válassz, h ne ess ilyen tapló barom dokihoz be.
2015. jún. 28. 21:12
 6/9 anonim válasza:
Milyen egy végbélben végzett vizsgálat??? (részleteket!!!!) köszi
2015. jún. 28. 23:19
 7/9 anonim ***** válasza:
31%
Ugyanúgy felülsz a székbe terpeszben, kívülről megtapogat és utána nem a nunidba, hanem a popsidba nyúl fel egy ujjal.
2015. jún. 29. 09:05
 8/9 anonim válasza:
Nekem az első végbélen keresztül történő vizsgálatomnál előtte nem is figyelmeztetett, vagy valami, úgyhogy meglepődni se volt időm, mire már be is fejezte. Tény, hogy nem kellemes, de nem is az a cél. El lehet viselni. Ja, és férfi volt, viszont nem csalódtam. Eddig egyszer voltam női nőgyógyásznál, de oda azóta se mentem többet. Olyan szinten leszart, mint embert, hogy konkrétan egy szerencsétlen kis hangyának éreztem magam. A másik két férfi nőgyógyász, akinél eddig voltam, pedig simán jobb volt, mint az a nő. Úgyhogy nagyban függ a szerencsétől, hogy milyen az orvos. Járj utána a dokinak először esetleg ismerősöknél.
2015. júl. 1. 10:38
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Az orvos nemének, - a szégyenlõsséget leszámítva, - annyi a jelentõsége, hogy egyrészt neki is mennie kell olykor nõgyógyászhoz, úgyhogy nyilván sokkal megértõbb veled mert õ is átélte már ezt a fajta kiszolgáltatottságot, másrészt mivel õ is nõ ezért neki is van mindene, ami nekünk és nem csak tanulmányiból értesült arról, hogy mi a fájdalmas esetleg egy vizsgálat során.

A lelkiismeretessége, és lexikális tudása nyilván egyforma mindkettõnek.

2015. júl. 1. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!