Hogy szőrtelenítsem a hónaljam, ha már műtötték, mert begyűlt és begyulladt? Borotva kilőve.
Már kétszer előfordult, hogy óriási, fájdalmas, pirosas-lilás pukli volt a hónaljamban, és muszáj voltam sebészetre menni, ahol felnyitották és kitisztították. A második műtét előtt bőrgyógyászaton, majd nyirokcsomó UH-n voltam, mindkettő azt mondta, hogy csak sebészeten tudnak rajta segíteni.
Na már most, megkérdeztem a bőrgyógyászt, hogy hogy kellene akkor szőrtelenítenem? Nyilván nem akarok nyáron hosszú ujjúban lenni. A bőrgyógyász azt mondta, hogy a borotva a legkíméletesebb. És itt jön a bibi: nem tudom, hogy azt, hogy azért gyullad be ennyire, mert a borotva apró sebeket ejt és begyűlik ezekbe a sebekbe a cucc a sebész, a bőrgyógyász vagy az UH-s mondta. Bár szerintem a sebész, mert akkor a bőrgyógyász eléggé ellent mondott volna önmagának.
Tehát, adott a kérdés: szerintetek melyik lenne a legjobb megoldás? Ha kell, elviselem az epilálást is. Az a baj, hogy vannak a hónaljamban ilyen kis puklik kicsi korom óta, és nagyon félek, hogyha leszedném, megint mehetnék sebészetre.:( És azért itt a jó idő, nekem meg egy csomó trikóm és szőrös hónaljam...
Nagyon megköszönném, ha tudna valaki segíteni!
Veet, szőrtelenítő krém érzékeny bőrre.
Nekem se bírják az érzékeny területek se az epilálást, se a gyantázást, se a borotválást...
A gyógyszertári alkohol jó fertőtlenítésre?
Amúgy azt nem értem, hogy miért nem tudott a bőrgyógyász mondani valami hasznosat. Azt kaptam, hogy "hajlam". Köszönöm, akkor most életem végéig járhatok kórházba és tiszta seb leszek. Persze.
A borotvát felejtsd el, szerintem.
Ha nagyon ragaszkodsz, akkor csak eldobhatót használj antibakteriális habbal, utána aloe verázz.
Anyukámnak és nekem is kellett többször felvágni és kitisztítani a "cuccost" :D
De mióta elektromos borotvára váltottunk (az nem szedi le "tövig" a szört) és elkezdtünk SHR szörtelenítésre járni (5. alkalmon vagyunk túl), nincs semmilyen problémánk, teljesen kiritkult. :)
Köszi a választ! Na, akkor nektek bevált.:) Nálunk szinte csak nekem van bajom a bőrömmel, de szerintem én egybe megkaptam mindenki bőrbaját.:')
Az elektromos borotvának utána olvastam, meggyőzött, úgyhogy valószínűleg beruházok egyre.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!