A 3százalékos hidrogén peroxid mennyi idő alatt tüntei el a mitesszereket?
Figyelt kérdés
Mert ajánlották,hogy eltüntei a pattanásokat,de most kicsit kihozta őket az állam körül,de mintha tüntetné is el őket.Csak nagyon nagyon lassan.2016. ápr. 2. 09:56
1/9 anonim válasza:
Szerintem a benzol peroxidra gondoltak:) a 3% túl gyenge,az akneroxid krémből van 5 és 10%,azokat próbáld.
2/9 A kérdező kommentje:
Itt olvastam,kozmetikus ajànlotta.Nem értettem félre.
2016. ápr. 2. 10:29
3/9 A kérdező kommentje:
Lehet a mitesszereket nehezebben tünteti el.
2016. ápr. 2. 10:32
4/9 anonim válasza:
A mitesszereket nem fogja eltüntetni. Arra bha kell.
5/9 Sunshinedoll válasza:
Ne kenj hidrogén peroxidot a bőrödre úristen!
6/9 A kérdező kommentje:
Kozmetikus ajánlotta,mondta,s olvastam is.
2016. ápr. 2. 14:18
7/9 anonim válasza:
Én kentem már rá, semmi baja nem lett a bőrömnek. Nem értem miért ájuldozik itt mindenki, persze indok nélkül.
8/9 anonim válasza:
Ha kozmetikus ajánlotta, baj van. A hidrogén peroxid, H2O2 oldatban a haj és egyéb festékek aktiváló anyaga. Fertőtlenítésre is használható, de miteszerek eltüntetésére semmiképp. Megmarhatja a bőröd, ha 3%-osnál töményebb. Arctisztításra kellene menni, egy igazán jó és hozzáértő kozmetikushoz!
9/9 A kérdező kommentje:
Semmit se mart,mitesszerek tünnek ugyhogy tök jó,s pontosan 3 szazalékos:)
2016. ápr. 4. 09:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!