Hajfestékbe 9% oxi?
Nem nagyon értelek, alapból kell a hajfestékbe oxi, anélkül nem is működne. Hogy hány százalékos kell az meg a te hajszínedtől függ, barnából igen sokféle van, de mivel festett hajad van így nem lesz belőle sehogy sem bézsszőke. Csak ha előtte hajradírt használsz.
És igen, nyilván 2 doboz hajfestékhez 2 oxi kell. Ha boltban veszed alapból van a dobozban, fodrászkellékesben meg úgyis annyit adnak hozzá amennyi szükséges.
jajaj!
Az oxit 1:2 arányban kell keverni.pl.30g por+60ml oxi.
Nehogy 9%-os oxit vegyél a szőkítőporhoz!3%-os elég hozzá.
Ha hosszú a hajad(váll alatti) akkor kell 2 csomag szőkítő por.
A hajtövedre kend utoljára,mert azt hamarabb kíszívja a test melegétől.
Viszont a festéket meg pont fordítva kend:előbb a hajhosszra és utána a hajtőre.
De a hajfestékben le lesz írva az arány is.Ált.1:2.
Szia! Szerintem elég lesz ott a 3%os oxi de azt szőkítőporral keverd először és azt kend először a hajadra, aztán festheted. Én kékes-feketéből csináltam opál szőkét. Leszivattam szőkítőporral és 9%os oxival kb 20perc alatt leszivta, lemostam megszárítottam és már festhettem is. Elsőre sikerült szép szőkét csinálni belőle.😊
Sok sikert hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!