Feketére van festve a hajam már 5. éve.6%-os hidrogén-peroxid-ot használok hozzá, de nagyon felmarja a fejbőröm. Lehet azért is, mert mindig több ideig hagyom fent a festéket. Elég lenne ha 3%-os oxy-t használnék hozzá?
Figyelt kérdés
2016. febr. 3. 15:04
1/5 anonim válasza:
1,9% is elég hozzá. És sose hagyd fent több ideig mint a leírásban van írva.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Én úgy tudom,hogy a fodrászkellékesben csak 3,6,9, és 12%-os oxy kapható. Akkor megpróbálom a 3-ast és időben lemosom.
2016. febr. 3. 22:55
3/5 anonim válasza:
Nem szabadna marnia, az nem normális.
4/5 A kérdező kommentje:
Pedig a festék nem lehet az oka szerintem, mert ammónia és PPD mentes. Ettől persze még lehet más anyag a festékben amire allergiás lehetek. Az viszont biztos, hogy 30 percig kell fent hagyni a festéket, amit összekevertem az oxyval és én 45 percig szoktam általában, mert mindig elfelejtem időben lemosni :(. Amúgy erősen piros a fejbőröm mindig, sebes elég ritkán szokott lenni.
2016. febr. 4. 22:55
5/5 anonim válasza:
Sebes, piros... ilyen esetben le kell állni a hajfestéssel... még mielőtt minden hajad kihullana.
De lehetséges hogy a fekete festék okozza a gondokat. Az a legkárosabb festék ugyanis. Próbálj ki sötétbarnát, az is feketének látszik, de nem olyan káros. Ha azzal nincs gond akkor minden jó, ha azzal is ugyanez a helyzet akkor ne fesd a hajad ilyesmivel.
Sötétíteni a hajat lehet természetes szerekkel, oxi mentes hajszínezőkkel is. Azok nem marnak, nem károsak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!