Fiúk! Ti nézitek, hogy egy lánynak szőrös e a karja? Eggyeltalán zavar titeket?
Figyelt kérdés
2016. márc. 28. 19:22
1/7 anonim válasza:
Nem igazán foglalkozom vele és nem is zavar.
2/7 anonim válasza:
A barátomat az zavarja ha szőrtelen... szerinte az nem normális és fura. :o
3/7 anonim válasza:
Szerintem csak a KingKong-szerű karszőrzet zavaró, na de az nagyon...
4/7 anonim válasza:
Ha erős, akkor igen. Ha csak halvány, közelről látható, alig észrevehető, akkor nem igazán foglalkoztat.
5/7 anonim válasza:
Második hozzászóló, szerintem is fura a semmi, ezért sem epilálom a karom. Viszont mivel a kelleténél dúsabb és sötétbarna, azért áthúzom az epilátort rajta párszor, így gyérebb lesz, ami nekem már megteszi.
Ez merőben ízlés dolga, máson pedig észre se veszem, hogy szőrös-e a karja, maximum ha nagyon az.
A páromat egyáltalán nem zavarja, ha szőrös a karom (ugyebár kicsit mindig az), de annyira nem vészes a helyzet, a kezemen pedig már csak láthatatlan pihék vannak, ahogy "kell".
7/7 anonim válasza:
Nem izgat, és egyébként is szerintem aranyos. :)
Nem tetszik ez a mánia, hogy mindenki olyan csupasz akar lenni, mint egy csiga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!