Férfiak, titeket mennyire zavar, ha a nőnek borotválás miatt kipöttyösödik a bőre? És a borosta?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy elég érzékeny a bőröm. Kipróbáltam sokféle szőrtelenítési módot, de talán a borotva a legjobb. Valamilyen szinten sajnos ettől is ott lesznek a pici, piros pöttyök. Nem mindenütt, csak pl. a comb belső felén, ahol ugye extra érzékeny a bőr. Ez titeket mennyire zavar?
Illetve mennyire zavar a visszanövő szőr? Ha egyik nap borotválom, másnapra már borostásodik. Ha aznap ismét leszedném, nagyon megviselné a bőröm, csúnya lenne, ezért valamennyire hagynom kell, hogy visszanőjön (kb. 3 mm-ig) hogy újra borotváljak. Ez a borosta zavar titeket?
2016. márc. 11. 23:37
1/7 anonim válasza:
Nem tudom sajnos vizuálisan elképzelni mire gondolsz. De szerintem csak te reagálsz túl valamit. :)
2/7 anonim válasza:
Nem vagyok férfi, de van erre egy megoldásom.
Az én bőröm is érzékeny, én teafaolajjal és körömvirágkrémmel kentem magam, nekem segített.
3/7 anonim válasza:
A barátnőmnek is ilyen,de számomra egyáltalán nem zavaró. Nem azért,mert szeretem,másnál is láttam már ilyet és egyáltalán nem volt számomra visszataszító. Ez lényegtelen dolog. 18f.
4/7 anonim válasza:
A borosta nem vonzó, de nem várnám el ilyen esetben a barátnőmtől, hogy mindennap borotválkozzon, ráér néhány naponta. Barátnőm mindennap kenegeti valami testápolóval, szép a bőre, az lehet neked is használna.
5/7 A kérdező kommentje:
2016. márc. 12. 10:47
6/7 anonim válasza:
Egyáltalán nem vészes. Viszont látszik, hogy nagyon nagyon száraz a bőröd, azért is érzékeny. Igyál naponta két liter vizet és használj jó minőségű testvajat egy héten többször, hidd el segíteni fog, csak nem szabad feladni, néhány hónap alatt rendbe jön.
7/7 anonim válasza:
Nekem is ilyen volt, sőt durvább, az egész lábam... már elasztikus gyöngygyantát használok, semmi ilyen gond nincs utána... a többi gyanta nem vált be amúgy. Szóval próbáld ki szerintem. Ja és fertőtleníteni mindig kell szőrtelenítés után, aztán hidratálni. Ezek is fontos lépések hogy ne legyen pöttyös a bőr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!