Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mitől fakó a bőröm?

Mitől fakó a bőröm?

Figyelt kérdés
A bőröm nagyon fakó, eleve fehér bőrű vagyok. De az arcom mindig olyan, mintha beteg lennék. Ehhez még a szemöldököm formája is olyan, mintha állandóan rossz kedvem lenne. Az orrom, é az állam nagyon mitesszeres, sokszor belső pattanások is kijönnek ( nem tudom pontosan így nevezik-e, de azok, amelyek megduzzadnak, pirosak, fájnak, de nem lehet kinyomni őket). Sajnos a mitesszereket állandóan nyomogatom, nem tudok leszokni róla. Az alapozó nem sokat használ, sőt rosszabb, mert száraz a bőr és nem tudom normálisan felvinni, kis idő múlva olyan mintha hámlana az egész arcom. Mit tehetnék?
2016. márc. 28. 17:50
 1/4 anonim ***** válasza:
46%
Fehérségre szoli, nyáron napozás. A bőr hibákra kozmetikus és arc radirozás plussz arckrém. a testápoló se árthat
2016. márc. 28. 18:00
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem lehet, tele vagyok anyajeggyel, a bőrgyógyász szerint sok anyajegyem veszélyben van. Radírozni szoktam, de nem az igazi. Köszönöm a választ!
2016. márc. 28. 18:02
 3/4 anonim ***** válasza:

Vitaminok eléggé fontosak a szép bőrhöz, főleg C vitamin, A vitamin. Minden nap egyél meg egy pici élesztőt (nem hülyeség!) Én mióta eszegetem szebb a bőröm, hajam és a körmöm is és csak 50 Ft egy kocka ami sokáig elég. :)

Igyál sok folyadékot, alapozó előtt használj hidratáló krémet, leginkánn olyat keress amiben nincs parabén és nem vált ki allergiás reakciót pl Rossmann saját márkás arckrémje ilyen vagy Eucerin, Bioderma

2016. márc. 31. 12:38
 4/4 anonim ***** válasza:
Az előző jól mondta, hidratáló krémet kell használni minden nap. A pattanások ellen a Neutrogena narancssárga tonik nagyon jó, viszont krém nélkül ezt se használd mert akkor még jobban kiszárad
2016. márc. 31. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!