Mitől fakó a bőröm?
Figyelt kérdés
A bőröm nagyon fakó, eleve fehér bőrű vagyok. De az arcom mindig olyan, mintha beteg lennék. Ehhez még a szemöldököm formája is olyan, mintha állandóan rossz kedvem lenne. Az orrom, é az állam nagyon mitesszeres, sokszor belső pattanások is kijönnek ( nem tudom pontosan így nevezik-e, de azok, amelyek megduzzadnak, pirosak, fájnak, de nem lehet kinyomni őket). Sajnos a mitesszereket állandóan nyomogatom, nem tudok leszokni róla. Az alapozó nem sokat használ, sőt rosszabb, mert száraz a bőr és nem tudom normálisan felvinni, kis idő múlva olyan mintha hámlana az egész arcom. Mit tehetnék?2016. márc. 28. 17:50
1/4 anonim válasza:
Fehérségre szoli, nyáron napozás. A bőr hibákra kozmetikus és arc radirozás plussz arckrém. a testápoló se árthat
2/4 A kérdező kommentje:
Nem lehet, tele vagyok anyajeggyel, a bőrgyógyász szerint sok anyajegyem veszélyben van. Radírozni szoktam, de nem az igazi. Köszönöm a választ!
2016. márc. 28. 18:02
3/4 anonim válasza:
Vitaminok eléggé fontosak a szép bőrhöz, főleg C vitamin, A vitamin. Minden nap egyél meg egy pici élesztőt (nem hülyeség!) Én mióta eszegetem szebb a bőröm, hajam és a körmöm is és csak 50 Ft egy kocka ami sokáig elég. :)
Igyál sok folyadékot, alapozó előtt használj hidratáló krémet, leginkánn olyat keress amiben nincs parabén és nem vált ki allergiás reakciót pl Rossmann saját márkás arckrémje ilyen vagy Eucerin, Bioderma
4/4 anonim válasza:
Az előző jól mondta, hidratáló krémet kell használni minden nap. A pattanások ellen a Neutrogena narancssárga tonik nagyon jó, viszont krém nélkül ezt se használd mert akkor még jobban kiszárad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!