Mi tudok tenni, hogy a bőröm ne legyen enyire fakó, és pattanásos?
18 vagyok, nincs barátom nem szedek fogamzásgátlót....
napozni szoktam, nem foglak lepontozni, de nekem a naptól nem múlnak el a pattanások, vagy ha igen csak kevés időre...:-)
ez egy egyszerű kérdés volt, arra gondoltam esetleg valami természetes módszer, vagy nem tudom . Ettem élesztőt is de nem használt...
Szia!szerintem a vichy-t hanyagold...a kissé pattanásosoknak,bőrproblémásoknak jó,de ha azt írod komoly gondjaid vannak,akkor nekem más kellene szerintem.Nem tudom ismered -e az Ilcsi készítményeket?!de nekem is nagyon olyan volt a bőröm,hidd el,nagyon csúnyán néztem ki,és rendbe hozott:)és kozmetikus vagyok jómagam is.
ezeket a termékeket hazsnáld a pattanásaidra és fakó bőrödre:
Fekete szappan:Ezzel fürödj,habosítsd fel,aztán luffa szivaccsal dörzsöld le,de kíméletesen!(arcodon is)
Csipkebogyó tonik:a fekete szappan használata után tonikozd át a bőröd
és az a legfontosabb,hogy menj el kozmetikushoz!az ilyen bőrt kezelésbe kell venni,lehet,hogy most pár ezret a bőrödre kell költened,de aztán meglesz az eredménye és jól fogod magad érezni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!