Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi tudok tenni, hogy a bőröm...

Szesze kérdése:

Mi tudok tenni, hogy a bőröm ne legyen enyire fakó, és pattanásos?

Figyelt kérdés
Szinte az egész testemen fakó a bőröm és pattanásos...arcom, hasam, hátam mellem...Mit tudnék tenni?
2010. jún. 9. 15:57
 1/6 Nikolett_'90 ***** válasza:
Szia! Először is, hány éves vagy? Mert (kamaszkorban ez természetes dolog), ha már nem, és idősebb vagy akkor ne egyél tartósítószeres dolgokat..valamint ha van barátod/nőd akkor szex is nagyon jó, ez mellett ha szedsz olyan fogamzásgátlót ami erre lett kitalálva pl. cypromix, akkor már semmi gondod nem lesz. Őszintén én ugyanezeket csináltam/lom és működik. :) Remélem tudtam segíteni! üdv.
2010. jún. 9. 17:22
 2/6 Nikolett_'90 ***** válasza:
20/L /előző voltam/
2010. jún. 9. 17:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha most azt találnám írni, hogy: Esetleg nem hallottál-e már véletlenül valahol az ún. "Nap" nevű égitestről és az úgynevezet "napozás" elnevezésű tevékenységről, akkor le fogsz pontozni?
2010. jún. 9. 18:08
 4/6 A kérdező kommentje:

18 vagyok, nincs barátom nem szedek fogamzásgátlót....

napozni szoktam, nem foglak lepontozni, de nekem a naptól nem múlnak el a pattanások, vagy ha igen csak kevés időre...:-)

ez egy egyszerű kérdés volt, arra gondoltam esetleg valami természetes módszer, vagy nem tudom . Ettem élesztőt is de nem használt...

2010. jún. 9. 18:25
 5/6 anonim ***** válasza:
vegyél vichy arc lemosót meg éjszakai kérmet és minden este alkalmazd őket! Nem olcsó de sztem nagyon tuti!!
2010. jún. 9. 21:09
 6/6 anonim válasza:

Szia!szerintem a vichy-t hanyagold...a kissé pattanásosoknak,bőrproblémásoknak jó,de ha azt írod komoly gondjaid vannak,akkor nekem más kellene szerintem.Nem tudom ismered -e az Ilcsi készítményeket?!de nekem is nagyon olyan volt a bőröm,hidd el,nagyon csúnyán néztem ki,és rendbe hozott:)és kozmetikus vagyok jómagam is.

ezeket a termékeket hazsnáld a pattanásaidra és fakó bőrödre:

Fekete szappan:Ezzel fürödj,habosítsd fel,aztán luffa szivaccsal dörzsöld le,de kíméletesen!(arcodon is)

Csipkebogyó tonik:a fekete szappan használata után tonikozd át a bőröd

és az a legfontosabb,hogy menj el kozmetikushoz!az ilyen bőrt kezelésbe kell venni,lehet,hogy most pár ezret a bőrödre kell költened,de aztán meglesz az eredménye és jól fogod magad érezni:)

2010. jún. 18. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!