Melyik arckrémet ajánljátok? (Biotherm, Bioderma, Vichy, La roche. Stb)
Figyelt kérdés
Zsíros, fénylő, kipirosodásra hajlamos az arcbőröm. Miteszerek mindig, pattanások gyakran jelentkeznek, amik foltot hagynak maguk után. Clinique (superdefense, urgent relief) nem vált be, leolvadt az arcomról.2010. ápr. 4. 16:12
1/5 anonim válasza:
Nekem a La Roche nem vált be, a Vichy sokkal inkább. De önmagában szerintem ez nem elég kezelés pattanásos bőrre, legalábbis én csak a bőrgyógyász által előírt kezelés mellé alkalmaztam.
2/5 anonim válasza:
Nekem a Bioderma és a La roche posay jött be.
4/5 anonim válasza:
Vichy Normaderm. Ezt a krémet én nagyon szeretem, csak sajnos számomra túl borsos az ára, így csak nagyon ritkán tudok venni.
5/5 anonim válasza:
A La roche posay anyumnak bejött pedig nagyon zsíros,pattanásos,miteszeres és sebes az arca szal neki nagyon problémás a bőre de neki nagyon bevált és pár nap után nagyon szép volt az arca.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!