Az alábbi haj elkészítésének módja érdekelne. Tudtok-e segíteni?
Figyelt kérdés
csak a hajat nézzétek. Zselével próbáltam, sikertelenül. Nekem ilyen haj csak akkor jön össze ha megmosom és utána megszárad egy darabig ilyen, szálanként áll. Most vettem hajlakkot is. Schwarzkopf, Taft, zöld színű, most megpróbáltam megcsinálni, hát kicsit több szál tapad össze. A képen a srác haja pedig szálanként van, és tök száraznak hat.
Tippek hogy lehetne megcsinálni, nagyon érdekelne már.!
2010. ápr. 4. 15:12
1/4 anonim válasza:
hajhab, wax így hirtelen ez jut eszembe
2/4 anonim válasza:
amikor vizes behajhabozod, és úgy szárítod fésűvel felfelé. aztán utána összefogod a tetejét és lefújod lakkal. de ne közelről, mert akkor látszani fog, hogy sok lakk ment rá
4/4 anonim válasza:
ha gondolod hajvasalóval felfelé vasalod, kicsit átfésülöd és rögzíted hajlakkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!