Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ti használtok valamit hogy ne...

Nixi22 kérdése:

Ti használtok valamit hogy ne hulljon a hajatok? A ricinusolaj jo?

Figyelt kérdés
A ricinusolajrol olvastam hogy növeszti a hajat meg stb...

2016. márc. 24. 22:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nos,én saját tapasztalatról tudok beszámolni.A Hajhullást mint valamilyen problemát kezelni kell,én szépségvitaminnal tettem,és folyadék! Másfél hónap után bőven mérséklődött! Ez egyén függő./Ha érdekel a neve majd leírom!/
2016. márc. 25. 06:45
 2/12 anonim ***** válasza:
Első, nekem leírhatnád, mert amit én szedtem, nem vált be -> dm-es, kipattogtam tőle. Kérdező, neked viszont javaslom ezt a kapszulát :D De ha te is pattanásos leszel tőle, akkor már tudni fogod, hogy ez nem neked való... Nálam ez az egy negatívum volt, de gyorsabban nőtt tőle a hajam és picit dúsult is + nem hullott. Emellett koffeines sampont is használok. Ricinusolaj nem vált be, egyszer próbáltam, de csomókban kihullott a hajam. Persze erre azt mondták, hogy az hullott ki, ami már épp esni készült... na de ennyi???? :D
2016. márc. 25. 08:56
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
En nekem egy lofin*ot nem ert ez a ricinusolaj.. szempillakat tenyleg dusabba es picit meghosszabbitja de hajra semmit nem ert!
2016. márc. 25. 11:24
 4/12 anonim ***** válasza:

Én nem hiszem, hogy a ricinusolaj működik.

Nem próbáltam, de szerintem csak puhítja a hajat, szőrszálakat.

Inkább belülről próbáld támogatni a szervezeted, szedj valamilyen szépségvitamint. Én egyedül a HairClinicet próbáltam, de fokhagymás csirkét böfögtem tőle állandóan (már bocsánat), de úgy látszik a gyomrom nem bírta annyira. Nem tudok tapasztalatot mondani, mert én nem tudtam enni se mellette, úgyhogy nekem valamiféle tápanyag hiány okozta a hajritkulást.

De van sokféle Biovanne, DM, Rossmann sajátmárkás is akár stb.

2016. márc. 25. 11:32
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!!
2016. márc. 25. 12:55
 6/12 anonim ***** válasza:
2.válaszoló:Kérdezted TŐLEM,hogy mi a neve,amit szedek,írom-->Altapharma,Haut+Haar,200db os. Pici, halvány sárgás színű tabletta.Nekem,másfél hónap után használt.Rossmanban vettem,nem volt drága.:-)
2016. márc. 25. 14:06
 7/12 anonim ***** válasza:
41%
Ricinus helyett akkor mar inkabb a kokuszolajat probald hullas ellen. A ricinustol inkabb csak gyorsabban nol a haj,de nagyon nehez kimosni es tenyleg sokan mondtak, hogy meg hullik is utana. Hairclinik helyett a Forcapilt ajanlom.
2016. márc. 25. 14:17
 8/12 anonim ***** válasza:
Köszi #1, #6 ! :)
2016. márc. 25. 14:46
 9/12 anonim ***** válasza:
Nagyon szívesen!:-)
2016. márc. 25. 15:35
 10/12 anonim ***** válasza:
Hajhullásra olajat sose használj, még az olaj tartalmú hajápolókat is kerüld, mivel az olaj (mind) hajhullást okozhat ha fejbőrre kerül. Hajhullásnak oka van, első hogy menj orvoshoz aki megmondja mit használj. Van akinek hajszesz is elég, van akinek valamilyen vitaminhiánya van azt kell pótolni, vagy akármi más is lehet.
2016. márc. 26. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!