Mondanátok jó hajnövesztőt? Hogyan növesszem meg gyorsan a hajam?
Nekem ami bejött (szőke hajam van):
kb annyi pakolást kell keverni, amennyi hajfestékből kellene, hogy befesd az egész hajad.
-fél dl ricinusolaj
-egy evőkajál argán olaj (vagy más olaj, pl oliva)
-sok hajpakolás -én néha 2-3 különbözőt is összekeverek
-2 evőkanál kókuszolaj (ez is serkenti a növekedést!)
ha te is szőke vagy:
-citromlé
-kamilla
-tojássárgája
ha barna hajó vagy, tudom, hogy kávé jó bele, de nézz utána.
A trutyit este kend a hajadra úgy, hogy a fejbőrödre kened mindenhova aztán eloszlatod a végeken. Segít, ha nedves kézzel oszlatod el.
Csavard a hajadat a fejet búbjára, és tekerd be az egészet alufóliába, a meleg is segíti a hatást.
Reggel most meg a hajad normálisan, balzsam nem fog kelleni.
Én heti egyszer szoktam hajat mosni, és évente kétszer egy hónapig csinálom meg ezt a kúrát. Nagyon szép lesz tőle a hajad, egészséges, a végei nem lesznek szárazok, de ha töredezettek a hajvégeid, ajánlom, hogy először vágasd le, és utána kezdd el növeszteni. Ha jól ápolod a hajad, akkor elég félévente egy cm-t vágatni belőle. (de havonta vágd le magadnak a töredezett hajszálakat!)
Nekem ettől a pakolástól egy hónap alatt kb 3-4 cm-t nő a hajam :) nem tudom, hogy ha többször viszed fel, vagy tovább csinálod mi lesz az eredménye, de én nem javasolnám, hogy heti egynél többször csináld, ha normális a hajad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!