Milyen sampont használtok, ajánlotok a szép és egészséges hajért?
most szeretnék viszonylag többet levágatni a hajamból és valami olyan samponra gondolok, amitől nem lesz töredezett a hajam egyhamar. ha jól emlékszem, a L'oreal elseve-nek van egy ilyen samponja, de nem tudom a pontos nevét, csak azt, hogy Eva Longoria szerepel benne. ezzel esetleg vannak tapasztalataitok? vagy mit ajánlanátok?
illetve ricinus olajat használt már valaki, vannak tapasztalatok?
Én Head and Shoulderst használok, nagyon jó sampon, nagyon selymes és puha lesz tőle a hajam, ráadásul eszméletlen jó illatú... :D :D
Ricinus olajat még nem használtam, de már gondolkodom azon, hogy kipróbáljam. Én az ecetes verziót használom, hogy hajmosás után leöntöm ecetes vízzel, ez nagyon bevált főleg a töredezések miatt, de nekem a korpás hajamat is "meggyógyította". :D
Csatlakozom az előttem szólóhoz, én is Head & Shoulders-t használok, a sima Classicot, a többit sajnos nem bírom. :/ Régen nagyon korpás volt a fejbőröm, amióta ezt használom, megszűnt. :)
A ricinus olajjal szerintem sok a szenvedés, inkább járj sűrűbben fodrászhoz, hogy a végéből vágjon 1-2 centit. Illetve ne dörzsölve töröld a törölközővel, hanem óvatosan itasd fel vele a vizet. Én hajolajat használok még, Syoss-t, puhává teszi a hajvégeket, csak vigyázni kell vele, mert könnyen túl lehet adagolni és akkor zsíros tapintása lesz a hajvégeknek. :S
köszönöm a válaszaitokat és a tanácsokat! :)
jelenleg én is head&shoulderst használok
egyébként most egy syoss renew samponnal is szemezgetek
a head&shoulders illatát egyébként én is nagyon szeretem. :D.
és az ecetes víztől nem marad nagyon ecetszagú a hajad?
Nekem a Head and Shoulders tette tönkre teljesen a hajamat....a fejbőröm kiszáradt, viszketett tőle, a hajam végéből pedig csaknem 10 cm-t kellet levágni. Előtte egészséges volt, de amint elkezdtem ezt a sampont használni pár hónap alatt iszonyatosan sok törött végem lett, fésülködés után tele volt velük a padló. Azóta váltottam, és kizárólag szilikon és SLS mentes samponokat használok. Alverde és Alterra a legjobb, az előbbit DM-ben, utóbbit Rossmannban lehet kapni. Használok ricinust is. Igaz, hogy van vele macera, de nagyon jó! Festett hajon szemmel látható az eredmény, nekem 3 hónap alatt majdnem 7 centit nőtt a hajam tőle!
Igazából most, több mint fél évvel a Head & Shoulders abbahagyása és a törött végek levágása után lett olyan a hajam, mint azelőtt volt, hogy használtam volna ezt a borzadályt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!