Mi a legjobb termék, amit eddig próbáltatok a hajápolás terén?
Akármi, sampon, balzsam, hajvégápoló, pakolás, ami tényleg bevált nektek, és azóta is esküsztök rá, hogy először kipróbáltátok.
Előre is köszi :)
èn az yves rocher regeneráló termékcsaladot hasznalom mostanaban:) a balzsamjat es a samponját . 840 forint(300ml sampom ès 150ml balzsam is ennyi)
emellett ha van időm, akkor a hajmosas elott pár órával olajokat is felkenek a hajamra. mosás után ilyenkor mèg puhább lesz.
próbaltam ricinusolajat,kókuszolajat,olívaolajat. ezek közül a kókuszolajat szeretem a legjobban,beszívja a hajam,ès könnyű kimosni is.
most a jojoba olajat fogom kipróbalni.
hajvègápolónak az alfaparf olaját használtam sokáig,de kb 7ezer volt a kis üveg,most nem veszem újra az ára miatt. de amíg hasznaltam nem voltak töredezett vègek. szóval tényleg jó volt,de most úgy èrzem ki tudom váltani az olajaimmal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!