Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Vörösre szeretném festeni a...

Vörösre szeretném festeni a hajam, hogy fogadtassam el anyámmal?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy 22 (!) éves leszek néhány héten belül, és még szülőkkel lakom, anyám meg totálisan ki van kelve magából, ha szóba is hozom az ötletet. Igazából 14-15 éves korom óta festegettem a hajam, voltam már szőke és fekete is, a természetes hajszínem gesztenyebarna. Most épp tűzvörös (amilyet amúgy is szeretnék ) melír csíkok vannak a barna hajamba. A vicc az, hogy minden hajszínemet viszonylag normálisan fogadta, habár nem örült neki, de elég hamar ,,beletörődött", de ha meghallja, hogy az egészet tűzvörösre akarom festetni, teljesen oda lesz. Szerinte az k..ás, nagyon kihívó, azt mondja, hogy ,,az nem te vagy" stb. Hozzáteszem mindig mondja, hogy ,,pedig mennyivel szebb lennél a természetes hajszíneddel".

Tudom, hogy nevetséges ez ennyi idősen, de ti mit tanácsoltok, hogy fogadtassam el vele, hogy nekem ez tetszik és kész, úgy érzem most szükségem van egy kis újításra és igenis meg szeretném csinálni. Félek, hogy megcsináltatom, és ha ha hazaállítok úgy üvölteni fog. Aki hasonló cipőben jár, hogy sikerült neki elfogadtatni az anyjával? Kérem kötekedők ne írjanak, az írjon aki normális hangnemben tud válaszolni! Köszönöm!

2016. márc. 24. 18:41
 1/7 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó, hogy megtiltja, csak oda van, hogy nem kéne, és félek el fog ájulni ha meglát úgy. Minden más kevésbé ,,természetellenes" hajszínt elviselt, a mostani melírozottal sincs nagyon baja, mert nem az egész olyan kihívó szikrázóan vörös, hanem csak tincsek, és az nála még elmegy. Na de az már szerinte a k...vaság netovábbja. Pedig ezen kívül semmi kihívó nincs rajtam, nem vagyok egy plázacica.
2016. márc. 24. 18:45
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
csak akkor festesd be ha tényleg sokáig akarod viselni, mert kb lehetetlen utána világosítani meg átfesteni, ha mégis kiszivatják meg kb szétmállik úgy tönkre lesz a hajad.. :( pedig a vörös szép :)
2016. márc. 24. 19:18
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

előző vagyok, én 21 vagyok, épp most festem magamnak ombre színre :D nemtudom hogy fogadtathatnád el anyuddal, nekem is beszólt h mi a f*,sznak csinálom most én ezt, de megmondtam h mert ilyet akarok és kész csá :D

egyik ismerősöm anyja szerint a vörös c*gányos :DDD

2016. márc. 24. 19:21
 4/7 A kérdező kommentje:

Meggondoltam, már nem szeretnék más színt, és nagyon nagyon tetszik, szóval, hogy ezt szeretném, az biztos. Igazán mindig a vörös hajszín tetszett, (nem a rézvörös, és nem a narancs árnyalatok, hanem a már szinte piros), csak pont ezért próbálkoztam mindig más színekkel, mert az az egy volt, amit kifogásolt. Viszont a sajátom meg állati unalmas szerintem. Na, szerinte meg ,,az olyan szép".

Mindegy, ha én egyszer akarom, akkor meg is fogom csinálni, ismerve magam, csak rettentően félek a reakciójától. Az, hogy a vörös cigányos? Na, érdekes módon nekem nem ez jut róla eszembe. Szerintem inkább az, az, ha valakinek ilyen bénán leszívatott szőkés-narancssárgás ( ,,csibesárga") haja van, és még ha látszik is a lenövés, lehetőleg minél nagyobb a különbség, na az, az.:D

Nem nagyképűsködésből, de nekem szerintem a vörös áll(na) a legjobban, mert elég fehér az arcbőröm, zöld a szemem, és szerintem nagyon jól kiemelné az arcom.

2016. márc. 24. 20:04
 5/7 A kérdező kommentje:
Amúgy köszi a választ!:)
2016. márc. 24. 20:08
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát én is a festett tűzvörösek táborát erősítem. Én szolid világos barnáról váltottam át. Nagyon szigorú az édesanyám és tudtam, h nem avathatom be. Így nem szóltam és elmentem befestetni, ha már kész... nem szólhat semmit, nem tilthatja meg :D Idővel elfogadta, nem tiltott ki. 19/l
2016. márc. 24. 20:44
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen, én is ezt fogom tenni.:) Ha már kész mindegy, csak nagyon tartok, hogy miket fog a fejemhez vágni, mert szintén nagyon szigorú. De próbálok úgy hozzáállni, hogy nem irányíthat kedve szerint örök életemben, még ha jelenleg otthon is élek még. Ez azért nem olyan dolog, ami miatt kitagadhatna szerintem, csak ugye nagyon rosszul esik, hogy megjegyzéseket tesz, pl: ,,Pedig mennyivel szebb voltál ezelőtt", ,,Egy komoly nőnek visszafogottabb színű haj való", ,,már igazán kinőhetnél a lázadó-korból", ,,nézz szét az utcán! Látsz te normális nőt ilyen színű hajjal?" -De pont ezt nem képes megérteni, hogy én nem akarok olyan lenni, mint mindenki más,ami szerinte ,,elfogadott" csakhogy beolvadjak, és neki megfeleljek. Szerinte ez már a megbotránkoztató, polgárpukkasztó kategória.
2016. márc. 24. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!