Vörösre szeretném festeni a hajam, hogy fogadtassam el anyámmal?
A helyzet az, hogy 22 (!) éves leszek néhány héten belül, és még szülőkkel lakom, anyám meg totálisan ki van kelve magából, ha szóba is hozom az ötletet. Igazából 14-15 éves korom óta festegettem a hajam, voltam már szőke és fekete is, a természetes hajszínem gesztenyebarna. Most épp tűzvörös (amilyet amúgy is szeretnék ) melír csíkok vannak a barna hajamba. A vicc az, hogy minden hajszínemet viszonylag normálisan fogadta, habár nem örült neki, de elég hamar ,,beletörődött", de ha meghallja, hogy az egészet tűzvörösre akarom festetni, teljesen oda lesz. Szerinte az k..ás, nagyon kihívó, azt mondja, hogy ,,az nem te vagy" stb. Hozzáteszem mindig mondja, hogy ,,pedig mennyivel szebb lennél a természetes hajszíneddel".
Tudom, hogy nevetséges ez ennyi idősen, de ti mit tanácsoltok, hogy fogadtassam el vele, hogy nekem ez tetszik és kész, úgy érzem most szükségem van egy kis újításra és igenis meg szeretném csinálni. Félek, hogy megcsináltatom, és ha ha hazaállítok úgy üvölteni fog. Aki hasonló cipőben jár, hogy sikerült neki elfogadtatni az anyjával? Kérem kötekedők ne írjanak, az írjon aki normális hangnemben tud válaszolni! Köszönöm!
előző vagyok, én 21 vagyok, épp most festem magamnak ombre színre :D nemtudom hogy fogadtathatnád el anyuddal, nekem is beszólt h mi a f*,sznak csinálom most én ezt, de megmondtam h mert ilyet akarok és kész csá :D
egyik ismerősöm anyja szerint a vörös c*gányos :DDD
Meggondoltam, már nem szeretnék más színt, és nagyon nagyon tetszik, szóval, hogy ezt szeretném, az biztos. Igazán mindig a vörös hajszín tetszett, (nem a rézvörös, és nem a narancs árnyalatok, hanem a már szinte piros), csak pont ezért próbálkoztam mindig más színekkel, mert az az egy volt, amit kifogásolt. Viszont a sajátom meg állati unalmas szerintem. Na, szerinte meg ,,az olyan szép".
Mindegy, ha én egyszer akarom, akkor meg is fogom csinálni, ismerve magam, csak rettentően félek a reakciójától. Az, hogy a vörös cigányos? Na, érdekes módon nekem nem ez jut róla eszembe. Szerintem inkább az, az, ha valakinek ilyen bénán leszívatott szőkés-narancssárgás ( ,,csibesárga") haja van, és még ha látszik is a lenövés, lehetőleg minél nagyobb a különbség, na az, az.:D
Nem nagyképűsködésből, de nekem szerintem a vörös áll(na) a legjobban, mert elég fehér az arcbőröm, zöld a szemem, és szerintem nagyon jól kiemelné az arcom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!