Szeretném megnöveszteni a hajam de nem tudom mit tegyek?
Zsíros hajra mondjuk először is azt mondom,hogy ha minél többször mosod,annál jobban fog zsírosodni.Nem tudnád lassan minél jobban tolni a napokat?Most meg párszor minden harmadnap,aztán tegyél rá még egy nappal többet.Talán utána már elég lesz egy héten egyszer,kétszer mosnod,ami jót fog tenni a fejbőrödnek is.
Használj alma vagy sims ecetes-vized öblítést,nézz utána a neten.Az jó zsírosodára is,korpásodásra,puhítja a hajat.
Használj kókuszolajat a hajvégeidre,kicsit megvédi azokat a fésüléstől,szárítástól.
Ne vasald,ha netalán vasaltad is eddig.
Amúgy ha egészségesen tartod a hajad,vigyázod,akkor törni sem fog és akkor tud nőni.
De a ricinusolaj+kókuszolaj pakolást kipróbálhatod.
Én amúgy DM-ben múltkor vette egy biotin vitaminos hajpakolást.
Ritkíttatni birod a fodrásznál,régen nekem is kellett,de azt is biztosan elég lesz 3-4 alkalommal és nem minden alkalommal.
De majd a fodrászod tudni fogja mit akarsz és majd ad tanácsot,ha valami nem tiszta kérdezz tőle is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!