Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szeretném megnöveszteni a...

Szeretném megnöveszteni a hajam de nem tudom mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szeretném a hajam megnöveszteni kb váll állá érőig de több probléma is adott. Az egyik a hajam nagyon zsírosodik, szinte 2 nap és tiszta zsír. A másik nagyon sűrű hajam van, szinte fésülhetetlen. Hullámos is, nem tudom megigazítani megy minden fele általában. Nagyon szeretném megnöveszteni végre mert nagyon unom már a rövidet és zavar is. Mit tegyek vele?

2016. márc. 12. 21:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Richinus olaj olcsó és hatásos :)
2016. márc. 12. 21:37
 2/7 ~OnLány~ ***** válasza:

Zsíros hajra mondjuk először is azt mondom,hogy ha minél többször mosod,annál jobban fog zsírosodni.Nem tudnád lassan minél jobban tolni a napokat?Most meg párszor minden harmadnap,aztán tegyél rá még egy nappal többet.Talán utána már elég lesz egy héten egyszer,kétszer mosnod,ami jót fog tenni a fejbőrödnek is.

Használj alma vagy sims ecetes-vized öblítést,nézz utána a neten.Az jó zsírosodára is,korpásodásra,puhítja a hajat.

Használj kókuszolajat a hajvégeidre,kicsit megvédi azokat a fésüléstől,szárítástól.

Ne vasald,ha netalán vasaltad is eddig.

2016. márc. 12. 21:42
 3/7 ~OnLány~ ***** válasza:

Amúgy ha egészségesen tartod a hajad,vigyázod,akkor törni sem fog és akkor tud nőni.

De a ricinusolaj+kókuszolaj pakolást kipróbálhatod.

Én amúgy DM-ben múltkor vette egy biotin vitaminos hajpakolást.

2016. márc. 12. 21:44
 4/7 A kérdező kommentje:
Szerda és vasárnap mosok hajat
2016. márc. 12. 22:09
 5/7 A kérdező kommentje:
A nagyon sűrű hajra tudtok valamit? Ritkítani kéne?
2016. márc. 12. 23:01
 6/7 ~OnLány~ ***** válasza:

Ritkíttatni birod a fodrásznál,régen nekem is kellett,de azt is biztosan elég lesz 3-4 alkalommal és nem minden alkalommal.

De majd a fodrászod tudni fogja mit akarsz és majd ad tanácsot,ha valami nem tiszta kérdezz tőle is.

2016. márc. 12. 23:06
 7/7 anonim válasza:
Csináltass magadnak keratinos kezelést...gyönyörű lesz tőle!
2016. márc. 15. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!