Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Rocker vagyok és szeretném...

Rocker vagyok és szeretném megnöveszteni a hajam. Adnátok ötleteket?

Figyelt kérdés

2015. dec. 15. 17:24
 1/10 anonim ***** válasza:
72%
egy rocker sose kér másoktól hajhordási tippet. ha igazi egyéniség vagy, le se szarod mások véleményét
2015. dec. 15. 17:44
 2/10 A kérdező kommentje:
Igazad van :D
2015. dec. 15. 17:50
 3/10 anonim ***** válasza:

milyen ötleteket szeretnél?

hogy pl. hogyan növeszd megy gyorsan a hajad/hogyan legyen ápolt/hogyan hordd?

2015. dec. 15. 17:58
 4/10 A kérdező kommentje:
Olyan ötleteket kérnék hogy hogyan hordhatnám.
2015. dec. 15. 18:23
 5/10 anonim ***** válasza:
Ahogy neked tetszik, ba*ki! :D Nehogy már más ízlése szerint formáld a külsődet...:)
2015. dec. 15. 23:06
 6/10 anonim ***** válasza:
Bárhogy hordhatod. Egyedül arra vigyázz, hogy ne olyan hajstílust csináltass amiből "nem tudsz kijönni" (például ne borotváld fel az egyik oldalon, igen sok idő amíg visszanő :D). Növesztéskor az első 3-4 hónapot kell valahogy túlélni, utána már egyre jobban áll (javaslom hogy lőj egy képet havonta a hajadról, nekem anno sokat segített). Állítólag a ricinusolaj gyorsítja a folyamatot, de én nem próbáltam. Sok sikert!
2015. dec. 16. 18:36
 7/10 anonim ***** válasza:
Hordd kibontva.:D Szerintem az jobban néz ki. Ha megnőtt a hajad, akkor szólj.:D
2015. dec. 29. 20:35
 8/10 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy fiú vagy-é vagy leány. Rocker nőként nekem az összefogott hajú férfiak tetszenek inkább és a kiengedett hajú nők. Sose ess abba a hibába, hogy igénytelenül, zsírosan hagyod lógni.
2016. jan. 26. 22:42
 9/10 anonim ***** válasza:
Mielőtt belekezdesz, mérlegeld mennyi hajad van. Az nem túl mutatós ha valakinek olyan kevés haja van hogy összefogva kb egy mutatóujjnyi vastag.
2016. jan. 26. 23:31
 10/10 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok és szerencsére sűrű a hajam.
2016. jan. 27. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!