Rocker vagyok és szeretném megnöveszteni a hajam. Adnátok ötleteket?
Figyelt kérdés
2015. dec. 15. 17:24
1/10 anonim válasza:
egy rocker sose kér másoktól hajhordási tippet. ha igazi egyéniség vagy, le se szarod mások véleményét
2/10 A kérdező kommentje:
Igazad van :D
2015. dec. 15. 17:50
3/10 anonim válasza:
milyen ötleteket szeretnél?
hogy pl. hogyan növeszd megy gyorsan a hajad/hogyan legyen ápolt/hogyan hordd?
4/10 A kérdező kommentje:
Olyan ötleteket kérnék hogy hogyan hordhatnám.
2015. dec. 15. 18:23
5/10 anonim válasza:
Ahogy neked tetszik, ba*ki! :D Nehogy már más ízlése szerint formáld a külsődet...:)
6/10 anonim válasza:
Bárhogy hordhatod. Egyedül arra vigyázz, hogy ne olyan hajstílust csináltass amiből "nem tudsz kijönni" (például ne borotváld fel az egyik oldalon, igen sok idő amíg visszanő :D). Növesztéskor az első 3-4 hónapot kell valahogy túlélni, utána már egyre jobban áll (javaslom hogy lőj egy képet havonta a hajadról, nekem anno sokat segített). Állítólag a ricinusolaj gyorsítja a folyamatot, de én nem próbáltam. Sok sikert!
7/10 anonim válasza:
Hordd kibontva.:D Szerintem az jobban néz ki. Ha megnőtt a hajad, akkor szólj.:D
8/10 anonim válasza:
Attól függ, hogy fiú vagy-é vagy leány. Rocker nőként nekem az összefogott hajú férfiak tetszenek inkább és a kiengedett hajú nők. Sose ess abba a hibába, hogy igénytelenül, zsírosan hagyod lógni.
9/10 anonim válasza:
Mielőtt belekezdesz, mérlegeld mennyi hajad van. Az nem túl mutatós ha valakinek olyan kevés haja van hogy összefogva kb egy mutatóujjnyi vastag.
10/10 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok és szerencsére sűrű a hajam.
2016. jan. 27. 16:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!