Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szeretném megnöveszteni a...

Szeretném megnöveszteni a hajam, tudnátok hasznos és gyorsan ható ötleteket hozzá?

Figyelt kérdés

Most a hajam váll alattig ér. Használok rá ricinus olajat, pakolást, balamot és a hajamhoz megfelelø sampont is. Otthon is el szoktam készíteni pakolásokat. Hajmosáskor id és valamikor nap közben is maszírozom a hajam, sajnos nem minden nap. Szedek D és B vitamint is.

A válaszokat előre is köszönöm.

2016. jan. 31. 12:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Ennel tobbet nem nagyon tudsz tenni. Esetleg szedhetsz Revalid kapszulát, vagy hasonlo de kevesbe méregdrága hajvitamint, az Elvileg ugy van összerakva, hogy a növekedést serkentse.
2016. jan. 31. 13:06
 2/7 anonim ***** válasza:
Az E és A vitaminok is nagyon fontosak, érdemes akkor már multivitamint szedned. Most van valami magic hair nevű cucc is a piacon, de nincs róla tapasztalatom, vagy a l'oréal aminexilje is segíthet.
2016. jan. 31. 23:32
 3/7 anonim ***** válasza:
66%
Ha sötét hajad van akkor az indiai egresport, vagyis Amla-t tudom ajánlani. Világos hajra azért nem való, mert hosszú távon néhány árnyalatot sötétítHET. Nekem sötétbarna a hajam, már egy éve használom, és talán csak egy kicsit sötétedett tőle. Bioboltokban lehet kapni, nem olcsó, de szerintem megéri. Semmi mást nem használok, és most már egy hónap alatt képes a hajam 3 cm-t is nőni. :) Plusz ápolja, selymesíti a hajat a hagymáktól a végekig, kevésbé hullik. Én is kipróbáltam ezelőtt egy csomó mindent, de semminek nem volt olyan hatása, mint ennek.
2016. febr. 1. 18:14
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszöm szépen a tippeket.
2016. febr. 5. 14:42
 5/7 anonim ***** válasza:

Ne menj fodraszhoz 4 honapig

Ricinus olaj

Szepsegvitaminok, haj korom

Kokuszolaj

Kevesebbszer mosd a hajad, kevesebb vegyszert hasznalj ra.

Egyebkent nem ezen fog mulni, en is mindent megtettem, hogy hosszabb legyen, de nem ert semmit, sot.... Miota nem nyulok hozza azota nott meg nagyon hosszura es azota egeszsegesebb is. Sajnos a hajnovekedest nem lehet befolyasolni, genetika, egy honapban max 1-2 centit nohet ez nem valtozik.

2016. nov. 24. 23:30
 6/7 anonim ***** válasza:
Türelem idő. Ha hajat akarsz növeszteni ez a két dolog szükséges. A ricinus olajtól sem várhatod,hogy lefekszel este rövid hajjal és reggelre Aranyhaj leszel.
2016. dec. 17. 23:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Ricinusolaj! Azt a szempillák tövében is használhatod fülpálcikával. Hatásos:)
2016. dec. 29. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!