Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Biztos segít ez a kopasz...

Biztos segít ez a kopasz foltok eltüntetésében?

Figyelt kérdés

13 éves lány vagyok és foltos hajhullásom van. Nagyon látszanak a foltok és valahogy el szeretnénk tüntetni.

[link]

Ez a hajdúsító por tényleg segít? És nekem is lehet használni? Ja és most kenjük a hajam ilyen szerrel (DPCP) amit az orvosok adtak nekünk. És ez a por nem befolyásolja ennek a szernek a hatását?

2016. márc. 9. 15:52
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy nem segít
2016. márc. 9. 16:18
 2/15 anonim ***** válasza:
Ilyen csodaporokban ne higgyél, vitaminokat, nyomelemeket vigyél be a szervezetedbe, esetleg hajvitamint vegyél! (Forcapil)(B-vitaminok, Vas, Réz, A-vitamin, C-vitamin, H-vitamin, Cink, Biotin, Szelén - ezek segítenek a hajnövesztésben, mert elengedhetetlen tápanyagot biztosítanak a hajhagymáknak.)
2016. márc. 9. 16:44
 3/15 anonim ***** válasza:
Ez nem csodapor, hanem hajat "utánzó" szálacskák, amik segítik optikailag elfedni a hajhiányos részeket. Szerintem kérdezz rá az orvosodnál, hogy használhatsz-e ilyet :)
2016. márc. 11. 11:49
 4/15 anonim ***** válasza:
Az orvos is azt fogja rá mondani, hogy ez csak egy drágán kínált trükk. Jó hülye vagy, ha erre biztatod, ettől nem változik semmi, csak jól kidobja a pénzt az ablakon, Most elfedni kell a problémát vagy kezelni? Gondolkozz!
2016. márc. 11. 16:49
 5/15 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó, köszönöm szépen kedves szavaidat, én vagyok, aki "ajánlotta" a szert. A foltos hajhullásnak sokszor nem találják (vagy nagyon nehezen) az okát. Nagyon sokat segíthet viszont a kérdező lelkiállapotán addig is, ha legalább látszólag eltüntetheti a foltokat. Nem tudom, ezen mit olyan nehéz megérteni. Sajnos tapasztalt hajhullós vagyok, 1 évig rohangásztam orvosokhoz, hogy kiderüljön az oka és pont én voltam az, aki elvetette a "kamu megoldásokat" pl. hajgyógyász. Ez a "szer" csupán a probléma átmeneti!!! kendőzését teszi lehetővé, ami, mint már írtam, lelkileg nagyon fontos lehet. A végső döntés egyébként is a kérdezőé.
2016. márc. 13. 15:25
 6/15 anonim ***** válasza:
Lényegében ez egy olyan por, amitől többnek tűnik a haja és elfedi a hiányos részeket, ugye? Na akkor kérdem én, hogy mitől más egy tupír? Utána pedig fixálja, és már is nem kell kidobnia pénzt az ablakon!
2016. márc. 13. 19:45
 7/15 anonim ***** válasza:
0%
Ha olyan helyen vannak a foltok és akkorák, akkor hiába tupírozza... Neked volt már ilyen problémád? Ha nem, akkor kívánom, hogy ne is legyen.
2016. márc. 13. 20:35
 8/15 anonim ***** válasza:

Nem, valószínűleg nem is lesz, de nem ez a lényeg. Nem hiszem el, hogy ez az egyetlen megoldás a foltok gyors eltüntetéséhez! Ezzel csak a gyártó zsebét tömi. Amúgy meg ezek olyan parasztvakító dolgok, hogy az eszméletlen...

Még ha segítené a hajnövesztést vagy akármi, de hogy ennyit fizetni egy optikai csalódásért, nem értem az embereket...

2016. márc. 13. 20:42
 9/15 anonim ***** válasza:
Másrészt meg a kérdező azt kérdezi, hogy biztos segít ez eltüntetni? NEM, NEM SEGÍT! Vegye meg és majd rádöbben, hogy kidobott 8000 Ft-ot a kukába, és utána jöjjön sírni, hogy miért nem vált be! Mi van akkor ha pl fúj a szél? Ez a termék megakadályozza, hogy elmozduljon a hajtömege a helyéről? Nem lesznek beláthatóak a foltos területek? Nem kell felülni mindig a reklámnak!
2016. márc. 13. 21:46
 10/15 anonim ***** válasza:
Kopaszodó férfiak is használják amúgy, igen feltűnő helyeken. És nem csak ez az egy ilyen termék van. De kérlek szépen, ha Neked nincs ilyen problémád és nem érzed át, nem értesz hozzá, ne itt vezesd le az elfojtott agressziódat. Nem ezért tette fel a kérdést a kérdező sem.
2016. márc. 14. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!