Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan vágassak ki egy picit...

Hogyan vágassak ki egy picit a hajam aljából, ha nap mint nap nem szoktam egy elválasztást csinálni, hanem változtatom? (részletesebben lent)

Figyelt kérdés

Néha egyik felől, néha másik felől, van hogy nincs is egyenes elválasztásom, hanem össze-vissza.

Szeretem is így, és egy régi fodrászom is mondta, hogy nem ajánlatos hosszú ideig ugyanazt az elálasztást alkalmazni, mert ott a fejbőrnek nem egészséges.

Ebben az esetben, ha kiakarok vágatni a vállon alól érő hajam aljából, a töréseket, akkor hogyan csináljam? A fodrász ugye mindig kérdi hol szoktam választani, s úgy vág ki belőle...

2016. márc. 9. 13:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Tesóm is így szokta hordani a haját, és neki úgy vágták hogy teljesen középen volt elválasztva. Szerintem te is úgy kérd:)
2016. márc. 9. 13:26
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi a választ :)

És akkor, ha más helyen lesz elválasztva, vagy épp nem lesz, akkor nem látszik az alján különbség?

2016. márc. 9. 13:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Nyilván pici különbség lesz, de nem jelentős. Legcélszerűbb ilyen hajnál ha nem egyenesre van vágva az alja, hanem fokozatos.
2016. márc. 9. 13:56
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2016. márc. 9. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!