Brasil Cacau utan mivel apoljam a hajamat?
Figyelt kérdés
El szeretnem vegeztetni a hajamon a brasil cacaus eljarast mert gondor es tiredezesre gajlamos a hajam hiaba kimelem hasznalok ra bolti es hazi apolokat is.Pedig meg a hajvasalot is megprobaltam elhagyni pedig utalom a gondor hajamat.Ez egy jo megoldasnak igerkezik szamomra mert tobb ismerosom is megcsinaltatta es megvannak elegedve.Viszint utanna olvastam a temanak es nemtudom h mivel apoljam a hajam ezek utan mert allitolag bem mindegy hogy milyen sampont vsgy hajolajat haszbalok ra.Tanacsikat tudnatok adni?Elore is koszonom :)2016. márc. 7. 21:26
1/3 VirágésBence válasza:
Erről leginkább egy fodrász tanácsát kéne kikérned, mivel ő ismeri a haj szerkezeted, a fejbőrödet, az eljárást...
2/3 anonim válasza:
ha amúgy is töredezésre hajlamos a hajad, szerintem inkább ne próbáld ki, csak rosszabb lesz utána.
Ezeket a véleményeket érdemes elolvasni. Én is el akartam végeztetni ezt a kezelést, de ezeket olvasva inkább meggondoltam magam.
3/3 anonim válasza:
ALFAPARF LISSE DESIGN KERATIN THERAPY MAINTENANCE ÁPOLÓ SAMPON
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!