Milyen lett a hajam? (Kép, brasil cacau után)
Figyelt kérdés
Ki lett egyenesítve a hajam, ti mit szóltok hozzá? Én meg vagyok vele elegédve, de érdekelne mások véleménye is!
2016. jan. 28. 21:31
1/12 anonim válasza:
Az a lényeg, hogy neked tetszik. Én nem tenném tönkre a halyam kemikáliákkal, de ez a te tested, te döntésed. Szép egyenes! Ápolt látszatot kelt!😊
22/L
2/12 anonim válasza:
Nagyon tömeg, nagyon csúnya. Semmi természetes nincs benne, én férfi vagyok, de az ilyen hajtól irtózom.
3/12 anonim válasza:
Nő vagyok, szép nagyon,egeszsegesen fenyes,ragyog es jo a szine,szeretem a sotetbarnat,na meg jó hosszu
4/12 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat!
#2 szerintem meg no vagy..:D
2016. jan. 30. 19:14
5/12 anonim válasza:
Nekem nem tetszik az ilyen lapos egyenesre lenyalt haj, de nem is nekem kell hogy tetsszen, hanem neked.
6/12 anonim válasza:
Nekem nagyon-nagyon tetszik! Gyönyörű lett és a szine is szép! 💚
7/12 A kérdező kommentje:
#6 köszönöm!:)
2016. febr. 13. 13:31
8/12 anonim válasza:
Nekem pontosan ugyan ilyen, csak sokkal hosszabb és perpill fekete,de az aranybarna az eredeti hajszínem. Én ilyen szögegyenes hajjal születtem.
9/12 A kérdező kommentje:
#8 ez nagyszeru es ki kerdezte?
2016. febr. 22. 19:12
10/12 anonim válasza:
Már a kérdésedből látszott, hogy átlagon aluli intelligenciával áldott meg a sors, de most ezt be is bizonyítottad. Téged pl ki kérdezett? Te is csak úgy leírtad a dolgokat, pedig nem kérdezte senki. De semmi baj, a munkaerőpiac összeomolna, ha nem lennének ilyen fejletlen egyedek, úgyhogy nyugodj meg, az intelligencia nem minden:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!