Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen lett a hajam? (Kép,...

Milyen lett a hajam? (Kép, brasil cacau után)

Figyelt kérdés

Ki lett egyenesítve a hajam, ti mit szóltok hozzá? Én meg vagyok vele elegédve, de érdekelne mások véleménye is!

[link]

2016. jan. 28. 21:31
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
#10 annyira szánalmas vagy, feltettem egy kérdést, mert arra való ez az oldal.:D te beszélsz intelligenciáról, amikor egy egyszerű oldal működését sem tudod felfogni:D Nem baj, értem én, hogy úgy akarsz kompenzálni, hogy hülye vagy, mint a s*gg, ezért másokba belekötsz. Már a válaszodon is látszott, hogy egy egyszerű kérdést sem tudsz felfogni, ezért nem sikerült rá válaszolni:D Engem senki nem kérdezett, de azt a több millió embert se, aki felteszi ide nap, mint nap a kérdéseit, innen is látszik mennyire ostoba vagy. Velem ellentétben, te egy konkrét kérdés alá írtál egy teljesen oda nem illő dolgot. Ne aggódj, jól mondtad hogy nem minden az intelligencia, tudod, nem kell mindenkinek egyetemet végeznie, jó leszel te takarító nőnek is. Ezzel a válaszoddal sajnos elárultad, hogy nem vagy egy lángész.:/ Ja, és majd pont egy véleménykikérő kérdés alapján, te meg tudod állapítani, ki milyen okos..:D De nevetek rajtad, kis 56%-oska, látszik, hogy elég butácska vagy:( Látom a többi válaszod se túl népszerű, na most hogy beoltottad magad, menjél tanulni.
2016. febr. 27. 18:15
 12/12 A kérdező kommentje:

Ja, és még erre egy hozzáfűzés: "Te is csak úgy leírtad a dolgokat, pedig nem kérdezte senki."

1., Én egy kérdést tettem fel, nem pedig választ adtam, akit meg nem érdekel a kérdésem az nem válaszol.

2., Arra való az oldal, hogy kérdést tegyek fel.

3., Nem más kérdése alá írom le a sz_rságaimat, amire senki se kíváncsi, úgy ahogy a te "gyönyörű" hajadra sem:)) Na ez nem jött össze, majd legközelebb hátha sikerül másnál. De buta vagy, te jó ég.:D

2016. febr. 27. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!