Sziasztok! 19 éves vagyok, rettenetesen göndör hajjal.. Egyszerűen ki nem állhatom. Vasalni is vasaltam, első nap jó volt 2. nap viszont már kivolt száradva. +ha egy kis pára érte már göndörödött.. Olvastam erről a brazil cacau hajegyenesítő dologról, és nagyon megtetszett. Kicsit félek hogy az ottani kommentek csak marketing céljából vannak és lehet hogy roncsolja a hajat... Ezért kérem elsősorban olyanok válaszát akik már kipróbálták. Lenne még kérdésem.
Mennyibe kerül?
Hol csinálták?(Lehetőleg Budapestiek)
És meddig tartott?
Ez hajmosástól nem múlik el?Vagy nem kell speciális sampont használni?
Szia! Nagyon szépen köszönöm a válaszodat. Megnézem, és mégegyszer köszönöm a válaszodat.:)
2016. febr. 24. 19:38
3/7 anonim válasza:
Nem roncsolja a hajat, mert keratint visznek fel a hajszálakra, ami alapjából a hajszerkezetet adja. Volt egy olyan ismerősöm, akinek megcsinálták, szép, egyenes, fényes lett a haja, viszont nagyon lelapulós lett. Kb olyan mintha egy tehén lenyalta volna neki, pedig nem volt vékonyszálú haja... (Nem akarlak lebeszélni)
3. válaszoló. A krémmániát olvastam és nagyon sok rossz vélemény van róla...Elbizonytalanított.:/
2016. febr. 24. 20:45
6/7 anonim válasza:
Én csak dolgoztam olyan szalonban, ahol csinálták. Ha a fodrásznak kilyukadt a kesztyűje kezelés közben, másnapra hatalmas foltokban vörös lett a bőre, ahol érintkezett a cuccal, majd lehámlott. A gőze iszonyatosan marta a szemünket-torkunkat, fejfájást okozott. Én biztos nem engedném, hogy a fejemre tegyék, inkább küzdök a hajammal.
2016. febr. 24. 21:15
7/7 A kérdező kommentje:
Huh nemtudtam hogy ez ilyen durva. Köszönöm szépen a hasznos válaszodat.:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!