Big Bust mellnövelő krém valakinek tapasztalat?
Figyelt kérdés
2016. márc. 6. 17:12
2/7 Papi Gonzales válasza:
mellnövelő krém hát beszarok...
faszra nincs?
3/7 anonim válasza:
Ne nevettess már!! Te ezt komolyan elhiszed? Max az eladó pénztárcáját növeled vele ha megveszed.
4/7 anonim válasza:
Jo lenne, ha nem a tipikus magyar támogatást színlelő kommenterek lennének itt is.
Érdemleges, ha kell szkeptikus értelmes hozzászólást meg nem láttam itt se.
Ha nem hisztek benne, magyarázzátok el rendesen biologiaval, kémiával-miert nem sikerülhet..
Aki kipróbálta, annak tette fel a hölgy a kérdést...
5/7 anonim válasza:
Én most rendeltem. Eddig nem rendeltem ilyesmit most az egyszer kiprobálom. Ha nem jön össze többet az életbe nem rendelek. De írok majd hogy használ e!!
6/7 anonim válasza:
Sokan írtak nekem privát üzenetet!! Ide is leírom ha valaki még olvassa!! Nem használ a krém egy nagy kamu az egész!! Több mint 2 hétig kentem elhasznaltam.az egészet semmi nem történt!!! Pénzkidobás!!! Valaki 1 hónapra beosztotta a krémet de neki sem hasznàlt!! A nők lapja is ajánlotta én is ezért vettem meg. De ugy látszik sokat fizettek az egyik szerkesztőnek!!!
7/7 anonim válasza:
Az ilyen krémek egyáltalán nem használnak. Én a WOW Bust mellnövelőt próbáltam ki, csupán kíváncsiságból, mert annyi reklámot láttam róla. Hát mondanom sem kell, hogy felesleges pénzkidobás, habár az illata jó, kb. ez minden. A melleim egy centit sem nőttek, de feszesebbek sem lettek. Nem ajánlom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!