Véletlenül elnéztem az üzletben, és férfi sampont vettem. Szerintetek nem lesz baja a hajamnak, ha megmosom vele? 16L
Figyelt kérdés
2016. márc. 4. 17:49
1/7 Sunshinedoll válasza:
A férfiak haja az égvilágon semmiben nem különbözik a nők hajától, nem is értem, minek kell nekik külön sampon, egyébként. Szóval ja, használd nyugodtan.
2/7 anonim válasza:
Maximum az illata lesz férfias, de még az sem biztos :)
3/7 anonim válasza:
semmi bajod nem lesz tőle, mivel a férfiaknak is ugyanolyan a haja
az illata nem lesz az a megszokott édes, gyümölcsös, de baja biztosan nem lesz tőle
4/7 anonim válasza:
énis jártam már így. tipikus pasi szaga volt a hajamnak.:D de hatásban nem igen tért el. úgyis balzsamozok, az kicsit elvette a szagot.
6/7 anonim válasza:
Ilyenkor remélem hogy nem komolyan kérdezted... 16 évesen már csak tudod hogy az is ugyanolyan sampon mint a többi, csak az illata más (általában jobb, nem olyan undorító cukorka/édes/virág illat mint a legtöbb női).
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, már sikerült visszaváltanom :)
2016. márc. 4. 19:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!