Nem akarok ezen a nyaron is a labam miatt szegyenkezni! De akkor mit csinaljak?
Szoval eddig nagy reszben epillaltam a labam, neha borotva. Telen hagytam noni a szort, csak havi 1x borotvaltam le. Most tavasszal eddig 2x epillaltam, es mar teljesen pottyos, es szorbenoveses a labam, mint amilyen mindig is volt epillalas utan. Es mar nagyon elegem van! Mas lanyoknak/noknek miert olyan szep sima a labuk? Nekem meg mert szorbenoveses, pottyos es sebes? Mit csinaljak, ha nyaron igenis szeretnek rovidgatyat, esetleg szoknyat hordani szegyenkezes nelkul?
Gondoltam ra, h kiprobalom a gyantat. Mennyi esely van ra, h arra is ugyanugy reagal, mint az epillalasra? Nem borotvalhatom orokke...:S
Valakinek otlete?
Nem lesz erősebb a szőröd a borotválástól :)
Csak ahogy levágod a végét, az új szőrszálnak a vége nem vékonyodik el, ezért érzed erősebbnek.
Több megint csak nem lesz, mert egy szőrhagymából csak egy szál nő ki, a borotválástól meg nem lesz több szőrtüsződ, szóval ez hülyeség :)
Egyébként meg még ha erősödne is (de nem erősödik): amikor mutogatod a lábad, akkor úgyse növeszted vissza a szőrt, szóval nem látszik, hogy milyen, amikor meg nem mutogatod, megint csak nem látszik, mert el van takarva... Hol a probléma? :)
Nagyon jó a radírozó testápoló viszont ha nincs, akkor simán megteszi egy kicsit durvább mosókesztyű.
Epilálás után rögtön már másnap fürdés közben jól átdörzsölöd a lábad, így folyamatosan eltávolítod az elhalt rétegeket, sokkal kevesebb szőr fog benőni. És ezt természetesen minden nap.
Egyébként nekem csak az epliátortól lesz pöttyös a lábam. Gyantától soha. A kozmetikusom olyan gyantát használ, ami kifejezetten érzékeny bőrre van, úgyhogy sztem nyugodtan próbáld ki a gyantát
melyiket választod?leborotválod és szép sima lesz a lábad? vagy epillálod és csúnya lesz,szégyenkezel miatta.
sztem egyértelmű hogy megéri leborotválni ha minden mástól csúnya lesz.inkább erősödjön meg mint legyen pöttyös és szörbenövéses.erre magadtól is rájöhettél volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!