Nem akarok ezen a nyaron is a labam miatt szegyenkezni! De akkor mit csinaljak?
Szoval eddig nagy reszben epillaltam a labam, neha borotva. Telen hagytam noni a szort, csak havi 1x borotvaltam le. Most tavasszal eddig 2x epillaltam, es mar teljesen pottyos, es szorbenoveses a labam, mint amilyen mindig is volt epillalas utan. Es mar nagyon elegem van! Mas lanyoknak/noknek miert olyan szep sima a labuk? Nekem meg mert szorbenoveses, pottyos es sebes? Mit csinaljak, ha nyaron igenis szeretnek rovidgatyat, esetleg szoknyat hordani szegyenkezes nelkul?
Gondoltam ra, h kiprobalom a gyantat. Mennyi esely van ra, h arra is ugyanugy reagal, mint az epillalasra? Nem borotvalhatom orokke...:S
Valakinek otlete?
Miért nem borotválhatod?
Nekem az epillálás és a gyanta után is csúnya volt. Leborotválom mindig és semmi gond. zuhany alatt pár perc alatt megvan az egész. Nyáron 2 naponta megcsinálom. télen meg kb. hetente. Ennyi.
A kremet mar probaltam, sz@rt se ert. :S
A borotvatol meg nekem nagyon gyorsan visszano, es mindig egyre erosebb es tobb lesz. Nyaron naponta kene csinalni...:S
Lehet szortelenito krem lezs belole, eddig azzal volt a legkevesebb baj...
Na ja, van akinek nem lesz erosebb tole a szor, de ez sajna nem en vagyok...:S
Milyen az a testradiros tusfurdo?
Eddig azt hittem, h a sok testapolo miatt meg inkabb befele no. Nem? Na mind1, koszonom a tanacsot, kiprobalom. :)
Nekem a borotválással csak az a problémám, hogy már alapból is pici fekete pöttyök vannak a lábamon, gondolom azért, mert a hosszú évek alatt úgy megerősödtek a szálak. De mivel ez a leggyorsabb szőrtelenítési eljárás, így végül mindig e mellett döntök...
A gyantázás egy próbát megérne (nálam legalábbis bevált, csak számomra túl macerás...), hátha beválik neked is. Veszíteni meg nem veszítesz, hanem egy tapasztalattal gazdagabb leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!