Jól állna nekem a vörös haj?
Úgy 2-3 éve szőke vagyok,de majd szeretném kipróbálni a vöröset. Nem a narancssárgás,világos vörösre,és nem az élénk pirosra gondoltam,hanem kicsit sötétebbre,ilyen bordósra,de azért mégsem lilásra,amilyenre az öregnénik festik 60 felett :D
Szeretném megkérdezni,hogy mások szerint hogy állna nekem ez a haj
1.kép
2.kép
Mindenkinek vörösnek kellene lennie!
Neked nagyon sok árnyalata jól állna, a fehér bőröd, zöld szemed miatt. Azonnal fesd be és sose mondj le róla!
nagyon szép szemed és arcod van.
ez természetes hajszíned most? csak mert ez is nagyon jól áll
Szerintem is maradj inkább a szőkénél, ezzel a hajszínnel olyan kis bájosnak tűnsz. A vörössel szerintem öregebbnek néznél ki. :)
19|L
Szerintem is a szőke előnyösebb neked :)
De van az a hülye alkalmazás, azzal meg tudod csinálni vörösre és ad némi távpontot :)
Igen. Kifejezetten jól állna. A szőke , szőkèsbarna árnyalatok is jól állnak.Szerintem meg bátran próbalkozhatsz. Bár én is jobban szeretem a temészetes haját, de ha benned van a vágy h ki próbáld előbb utóbb úgy is megcsinàltatod. Max megunod , és vagyoni fogsz a régi hajadra. De az biztos hogy jól fog állni. Nekem valami ilyesmi tetszik. [link]
Arra figyelj h jó fodràsszal csinaltasd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!