Voros festett hajammal, tudok valamit kezdeni? Lehetseges, hogy atfestetem masmilyen szinre? A kovetkezo hajfestest lefogja dobni a hajam? Ha igen, Meddig?
Egy fodrász tanácsát kellene kikérned, ők a nagy szakértők az átfestésekben .
Én egyx feketét vittem fel a vörösre xd, választéknál akkor is vörös maradtam, fényben meg állítólag foltokban jelent meg a vörös . Amikor barnát vittem fel a vörösre, akkor meg kellett legalább 1 év míg végre a barna valóban barna lett .
Beavatkozás alatt a szívatást értettem . Bocsi, azt hittem, hogy miután ki jöttél a fodrásztól, le is tettél a leszívatásról . Így már világos .
Nem, nem fogja azt követően már ledobni az új színt . Gondoltam, hogy valami extra, extrém dologra készülsz, szőke, pink vagy kék :)))
Szia!
Nem feltétlen kell nekiesni szivatással egyből. Érdemes olyan samponokat venned, amik zabálják a fetéket, például a head & shoulders. Ezzel egy kis áztatás, és nagyon gyorsan ki fog kopni a nagy része. Ezután szivasd le. Esetleg a c vitaminos szőkítést is érdemes kipróbálnod, csaz azután ne felejtsd el ápolni hajpakolással, mert szárítja a hajat.
A szőkítést vagy bízd fodrászra, vagy ha így se vállalják el, akkor semmiképp se vegyél 12-es oxit (én inkább a 6-ost ajánlom), és kerüld a kallos márkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!