Járjak szoliba 15 évesen?
15 éves lány vagyok, és elég fehér a bőrszinem... főleg a lábam. :S
Pedig nagyon sokat vagyok nyáron a napon.
Sztem a szolival jobb eredményt érnék el.. (csak attól félek hogy elrákosodik a bőröm)
Szerintetek járjak szolizni?
Én 23 éves vagyok, de nem járok nem is fogok, nem a bőrráktól félek. Hanem a rácoktól. Nagyon sok szolizott 40 évest láttok az utcán nap mint nap, és nagyon csúnya ráncos az arcuk, inkább fehér maradok.
A másik, hogy a szolibarna szín szerintem csúnya, olyan sárgás, és már mindenki látja rajtad messziről, hogy szolis vagy.
De a lábamat már nagyon sokan megjegyezték hogy milyen fehér. :S Minta hó. :S xD
Hameg barnító krémet veszek az sokkal drágább.. (és nem tart olyan sokáig)
De ha fürdök nem jön le rólam? (a permetezett eljárás)
Lehet hogy akkor a szolit választom.. (de nem fogok sűrűn járni)
Én eljárok szoliba, mert a nap alig barnít meg, még akkor is, amikor délben kifekszem 1 órára... ilyet csináltam már többször is egymás után több nap, de egy picike színem lett csak.. nem tudom melyik károsabb... a napsugarai délben, vagy egy héten 1x-i szoliba járás..
Egyébként nekem a bőröm nagyon zsíros és pattanásos is vagyok, ez pedig leszárítja a patikat és kiszárítja a bőröm, szóval nem mindig káros.
Persze, van aki betegre szoliza magát, az megérdemli a betegségeket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!