15 évesen szerintetek járjak szoliba?
Figyelt kérdés
2011. márc. 16. 19:28
1/8 anonim válasza:
egyszer-kétszer elmehetsz..szerintem ráérsz még tönkretenni a bőröd.
3/8 Aapolka válasza:
Szerintem semmilyen korba ne jarj szoliba. A szoli a bornek hosszu tavon tok karos, oregiti, rancositja, foltositja, akar csak a nap.
5/8 anonim válasza:
Aapolka, te mikor regisztráltál? Csak a százalékod miatt kérdezem. :-)
Szerintem nyugodtan elmehetsz egyszer kétszer, hogy legyen valami alap színed, ennyitől (remélhetőleg) semmi bajod nem lesz, de ne vidd túlzásba, és ne legyen rendszeres. Rá érsz még.
6/8 anonim válasza:
Szerintem felesleges.... bár a nap is ugyanazt műveli hosszútávon és védelem nélkül a bőröddel :DD
7/8 anonim válasza:
Szerintem soha, senkinek nem kéne szoliba járni, egészségtelen. És senki sem a szolitól lesz szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!