Nagyon sürgős! Csak sok vastag bordóvörös csíkot festessek a barna hajamba, vagy fessem be az egészet?
A nővérem ma este fogja megcsinálni a hajam. Palette 24 hajmosásig tartó bordóvörös (301) hajfestéket vettem.
Nyakam aláig érő barna hajam van. Hogy lenne a jobb? Sok csík vagy az egészet fesse be? L/15
Fesse be az egészet.. a vastagcsíkos melír már amúgy is kiment a divatból..a másik, meg hogy az otthon készített melír sosem olyan szép,mintha fodrász csinálta volna.. (persze , ha csak a nővéred nem fodrász) .. a divat, az egyszínű szép haj most, nem pedig a melíros haj..
Szépülj csak:)
A nővérem nem fodrász :)
Szerintem is az egészet jobb lenne,de félek,hogy mi lesz,ha mégse néz ki jól... xD
Első vagyok.
Ne aggódj olyan színt választottál, ami nem kockázatos annyira.. azt szoktam tanácsolni, hogy minden ember olyanra fesse a haját ami nem drasztikusan üt el az eredeti hajszínétől.
Sok sikert!
Szerintem inkább ne festesd be,főleg ne a nővéreddel.
Egyébként,ha tesód nem fodrász,akkor jobb szerintem,hha az egészet befesti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!