Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon sürgős! Csak sok...

Nagyon sürgős! Csak sok vastag bordóvörös csíkot festessek a barna hajamba, vagy fessem be az egészet?

Figyelt kérdés

A nővérem ma este fogja megcsinálni a hajam. Palette 24 hajmosásig tartó bordóvörös (301) hajfestéket vettem.

Nyakam aláig érő barna hajam van. Hogy lenne a jobb? Sok csík vagy az egészet fesse be? L/15

2010. márc. 31. 15:35
 1/4 anonim ***** válasza:

Fesse be az egészet.. a vastagcsíkos melír már amúgy is kiment a divatból..a másik, meg hogy az otthon készített melír sosem olyan szép,mintha fodrász csinálta volna.. (persze , ha csak a nővéred nem fodrász) .. a divat, az egyszínű szép haj most, nem pedig a melíros haj..

Szépülj csak:)

2010. márc. 31. 15:41
 2/4 A kérdező kommentje:

A nővérem nem fodrász :)

Szerintem is az egészet jobb lenne,de félek,hogy mi lesz,ha mégse néz ki jól... xD

2010. márc. 31. 15:44
 3/4 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Ne aggódj olyan színt választottál, ami nem kockázatos annyira.. azt szoktam tanácsolni, hogy minden ember olyanra fesse a haját ami nem drasztikusan üt el az eredeti hajszínétől.

Sok sikert!

2010. márc. 31. 15:53
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem inkább ne festesd be,főleg ne a nővéreddel.

Egyébként,ha tesód nem fodrász,akkor jobb szerintem,hha az egészet befesti.

2010. márc. 31. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!