Valaki I bling elektromos arctisztító készülék tapasztalat?
A hirdetések alatti kommenteknek nem hiszek, mert nagyrészt mind kamu. Ha valaki próbálta már írja le a tapasztalatait, véleményét legyen szíves. Hatásos mitesszeres bőrre? Vagy semmit nem ér az egész? Köszönöm a válaszokat előre is ha kapok :)
16/L
A Rossmannban kapható elektromos arctisztító kefe akciósan 2000 körül van. Na, az ugyanazt tudja. Meg a Jimjams 9000-ért, esetleg a Braun (ez mondjuk 18-20 körül van...)
Lényeg: hasznos cucc. Én tág pórusokkal és zsíros bőrrel küzdöttem, az orromon mitesszerek is VOLTAK. Használtam drágább kefét, de vettem a Rival de loop márkától, mert ahhoz a pótkefe is elérhető és az ára sem veszélyes.
1.5 éve használok ilyen kefét, az olcsóbbat 4 hónapja, a mitesszerek eltűntek, a pórusaim normalizálódtak, a bőröm SZÉP lett.
Fontos: megfelelő arctisztító termékkel használd, meg a hidratálót válaszd ki gondosan és jön a varázslat :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!