Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Avonos samponokról tapasztalat...

Avonos samponokról tapasztalat, vélemény?

Figyelt kérdés
2016. jan. 13. 19:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Vacak, mint az összes Avon termék. Akinek fontos a haja, bőre az nem használ rá káros vegyi anyagokat mint amikkel az Avon termékek vannak tele.
2016. jan. 14. 00:05
 2/5 anonim ***** válasza:
Az avon naturals sampontól kihullott a hajam. Azokat semmiképp nem ajánlom. Viszont az advance tecniques samponok nem olyan rosszak. Mondjuk én garniert használok, de az utóbbit viszont hajvégápolóba, és nagyon szeretem
2016. jan. 14. 02:02
 3/5 anonim válasza:
Lehet, h ezért le leszek pontozva, de szerintem igazán jó minőségűek, én szeretem használni őket. Egyiknek az volt a bajom, hogy kicsit már a hajmosás utáni 3. Napon kizsírosodott... de nekem beválltak, az illatuk is pazar. Mondjuk én mostanában Schaumát használok, nekem az is bevállt. De visszatérve az Avonra, szerintem nézd meg az összetevőket, mert ha vannak allergiás hajlamaid, akkor lehet, h zsírosodni, hullani fog a hajad.
2016. jan. 14. 12:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Avon Naturals van nekem is. De csak egyszer mostam vele hajat, mert miután megszáradt úgy nézett ki mintha egy hete nem mostam volna hajat.
2016. jan. 14. 19:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Az Avon Advance Techniques samponok jók én nagyon szeretem őket.
2016. máj. 4. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!