Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hány évesen mentetek először...

Hány évesen mentetek először intim gyantára? 16 vagyok nem fog érdekesen nézni rám a kozmetikus?

Figyelt kérdés
2016. febr. 19. 23:09
 1/3 anonim ***** válasza:
51%

14 évesen. Nem bírja a borotvát a bőröm, strandon meg nem akartam egy kisebb dzsungellel a lábaim közt mászkálni.

A kozmetikus tisztában van vele, hogy kamaszkorban fontos a külsőség, meg az hogy az ember jól érezze magát a bőrében.

2016. febr. 19. 23:14
 2/3 anonim válasza:
Szia! Én kozmetikus vagyok. Papír szerint nem lehet 18 év alatitt gyantázni, mert kell valami szabály...természetesen ezt senki nem tartja be, csak a vizsgaidőszakban :D nyugodtan elmehetsz, rengeteg tini már az első szálakkal kozmetikushoz megy. Magadnak teszel jót, mert így nem fog eősödni. De készülj fel mert az első 2-3 alkalom sokaknak "gyilkos" :)
2016. febr. 20. 05:49
 3/3 anonim ***** válasza:
18 év alatt nem lehet ilyet csináltatni, normális kozmetikus nem is csinálná meg, max az ilyen önjelölt tudatlanok... főleg mivel káros is lehet. De persze ez néhány embert marhára nem érdekel. Erősödni meg az évek során fog a szőr, akkor is ha gyantázzák, akkor is ha borotválják, lényegtelen, mert nem ettől függ.
2016. febr. 20. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!