Fiúk, Lányok! Egy lánynak szőke vagy fekete hajszín a szebb/dögösebb? Miért?
Úhh..hát attól függ melyik áll neki jobban. Ezt így általánosságban nehéz megmondani..
Én azért mondanám a szőkét, mert én is az vagyok :'D
19/L
Ez több mindentől függ, kinek mi áll jól. Például arckaraktertől és bőrszíntől. Öltözködéstől. Rengeteg egyéniség és karakter van a világban, vannak dögös barnák, vörösek, szőkék, feketék, ezt nem csak a hajszín teszi. Nézés, alak, kisugárzás.
Ez a két hajszín amit említettél, mindkettő pont dögös és figyelemfelkeltő.
Van akinek meleg bőrtípusa van, még ha nagyon fehér is, nekik általában rosszul áll a fekete hajszín bármelyik árnyalata, sápadtnak tűnnek tőle, ellenben egy szőke kellemes méz árnyalatú melírcsíkokkal tökéletes választás.
Van akinek hideg bőrtónusú, kreolosabb a bőre, nekik nem jó választás a szőke hajszín, ellenben a fekete jó választás.
Nem annyira egyszerű a kérdés, mint azt gondolnád. :)
Attól függ, melyik lánynak.
Van, aki sötét hajjal kislányosabb, és szőkével visszafogottabb, van, aki fordítva. Ezt nem lehet így megmondani.
28/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!