Nem tudom, hogy ez a hajszín jól állna-e nekem?!
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nem rég lett a hosszú hajam levágva (a fülemig nem ér, csak oldalt egy kicsit hosszabb) és oldalt fel van nyírva. Lett bele festve egy fekete tincs, sötétszőke vagyok. Holnap megyek megint fodrászhoz és feketére szeretném festetni a hajam. Mediterrán típusú vagyok, szóval barna bőr. Kékes-zöld szem. Nem tudom, hogy mennyire állna jól nekem a fekete haj...Az nem baj ha öregít, nem igazán érdekel, csak félek, hogy valahogy elb*ssza az amúgy sem túl szép arcomat...:D Mi a véleményetek?
16/L
2015. nov. 30. 16:20
1/5 anonim válasza:
Hát ezt így kép nélkül nehéz megmondani.
2/5 anonim válasza:
Lehet venni kimosható színező sampont, először azzal fesd be. Elsőre sose tartós festékkel fesd a hajad. De photoshoppal is meg lehet szerkeszteni a képeidet, abból is kiderül.
3/5 A kérdező kommentje:
1# Meg lehet azt kép nélkül is, általában az arcformát és a szem/bőrszíned kell hozzá, hogy megállapítsd.
2# Nem rossz ötlet, köszi, lehet kipróbálom.
2015. dec. 1. 06:45
4/5 anonim válasza:
Akkor mindenbizonnyal magad is tudod. ;)
5/5 A kérdező kommentje:
Nem értek ehhez, csak a szempontokat tudom.
2015. dec. 1. 16:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!