Fekete haj szerintetek nekem hogy allna? Vagy melyik hajszin illene/allna jol nekem?
2015. dec. 23. 22:14
1/8 anonim válasza:
Tök jó lenne egy olyan fénykép, ahol hátra fogod a hajadat és a teljes fejed látszik. Aztán elszórakozhatsz magad is a [link] oldalon.
2/8 anonim válasza:
Barátságos, szép, nagy szemeid vannak. Ezeket tudtam elképzelni első körben feketében:
Ashley Greene [link]
Julianne Hough fekete - [link]
Julianne Hough - original [link]
Madonna - ez nagyon felnőttes és nem akarlak öregíteni, de szerintem jól állna 24-26 között. Bár képek alapján sokkal fiatalabb vagy, mondjuk 16. [link]
Patti LaBelle nagy vadócos (mmint a haja, nem maga a nő) [link]
Sarah Lindsay kb hasonló, mint neked, másfél oldalas [link]
Sarah Lindsay eredeti színe:
Taylor Swift is másfelesben hordja, de az alsó begöndörítés szerintem felesleges. [link]
3/8 anonim válasza:
èn sötètbarnára szavazok. :) az már majdnem fekete,de mègse az a mű szín,hanem termeszetesebb.
4/8 anonim válasza:
Sotet haj+frufru =gyönyörű lennél vele!! Nagyon szepen kiemelné a szép szemeidet. Vegul milyen lett a hajad?:)
5/8 anonim válasza:
+1 sötétbarna inkább, mint fekete
6/8 A kérdező kommentje:
Meg nem festettem be ket unnep kozott fogom a legsotetebb arnyalatu barnara :)
2015. dec. 26. 09:35
7/8 anonim válasza:
jó nagy hülyeséget csinálsz, de te tudod...
8/8 anonim válasza:
#7: jó nagy hülyeséget kommentelsz, indokolni meg-sem-tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!