Mit csinjam h ne zsirosodjon a hajam ilyen gyorsan es hogy nőjon meg gyorsan?
Napaonta vagy 2 napont minimum hajat kell mosnom! Hogyan valtoztassak ezen?
Fokozatosan van levagva a hajam az egyik fokozat a vallamig er a masik kicsit lejebb viszon szeretnek nagyon hosszu hajat rovid idon beleul! Ezt ho
Ezzel én is így voltam egy időben.
Én ezt úgy orvosoltam, hogy az elején 3 naponta mostam hajat, függetlenül attól, hogy igényelte volna korábban is a hajam. Sajnos minél gyakrabban mosod, annál gyorsabban zsírosodik.
Sőt volt olyan hogy ha péntekre vagy szombatra esett a 3. nap, akkor (ha nem volt semmi dolgom, nem mentem sehova sem a hétvégén), akkor csak vasárnap mostam meg ismét.
Az átmeneti időszak nagyon rossz volt, de most már eljutottam odáig, hogy majdnem egy hetet kibír (kb 5 napig semmi sem látszik a hajamon), pedig nekem hátközépig érő, festett hajam van.
És lenne még néhány tanácsom:
-használj kevesebb hajformázót
-egyél több gyümölcsöt és magvakat
-és néha hajmosás helyett használj szárazsampont (ezzel nyerhetsz kb 2 napot a következő hajmosásig)
-sokan ajánlják a csalán sampont is (én a sima festett hajra való samponommal jutottam el idáig)
-ne moss nagyon meleg vízzel hajat (én inkább langyos vízzel mosok hajat)
Remélem tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!