2 naponta mosok hajat, mert olyan gyorsan zsírosodik, már a 2. napot is csak alig bírja ki és már nagyon unom, hogy ilyen hamar zsírosodik. Milyen samponnal mossak hajat, hogy ne zsírosodjon ilyen hamar?
hát én leírom, hogy én teljesen véletlenül jöttem rá, hogy nekem a sima tusfürdő használt. Úgy 3 naponta mosom, de a 3. nap már elég tré a kinézetem... szóval én is kerestem a megoldást. Aztán pár napig idegen helyen voltam elszállásolva, a hajam meg finoman szólva sem volt vállalható és mivel sampont nem hoztam mert nem terveztem hogy ilyen sokáig távol maradok így a sima tusfürdővel mostam hajat. Ami olyan csodás dolgot tett a hajammal, hogy 6. napon kellett csak hajat mosnom.
Azóta megint rendesen samponozok, de ha samponozás után még tusfürdővel megmosom akkor +2 napot nyerek. :D
Egyenlőre nem tudom, hogy fenntartható-e ez az állapot, mert úgy 1 hónapja élek ezzel a módszerrel.
Amúgy nincs csodaszer. A zsíros hajnál neked kell rájönnöd, hogy mi az ami kedvezően hat rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!