Melyik a legjobb módszer arra, hogy ne zsírosodjon gyorsan a hajam?
-száraz hajra való sampont használok (ha a zsíros haj elleni még inkább zsírosítja a hajat, lehet hogy ez még inkább szárítja?)
-csalánsampon
-valamilyen baba sampon
-samponba öntök citromlevet
Szerintetek?:)
köszi a választ:)
szerdán, és vasárnap mosok hajat, úgyhogy azt se mondhatnám hogy sűrűn. de sajnos 2. nap már nagyon csúnya a hajam.
de ez nem derült ki a kérdésemből, bocsánat.:)
Nekem is ilyen a hajam, ez sok dolog miatt lehet ilyen.
- túl sokat nyúlsz hozzá
- nem mosod elég gyakran vagy megfelelően a fésűd/keféd
- hormonok
- nem megfelelő étkezés/életmód
Ezeket gondold át, mert eléggé befolyásolják a haj zsírosodását.
Genetika, nem fog gyorsabban zsírosodni, ha minden nap mosod se, és lassabban se, ha sokáig hagyod, maximum hullani, mert eltömődik a zsírtól.
Én fél évig próbáltam átszoktatni a hajam heti 4ről heti 2re. Nem sikerült, most heti 3ban maradtunk.
Nekem csak a hajtöveim zsírosak, a vége száraz, így nem használok zsírosodásra való sampont, inkább tápláló samponnal mosom gyakrabban. Most Gliss Kur Oil Nutritive-t (sárga) használok.
Az egyetlen sampon, amivel egy nappal ki tudtam tolni a hajmosást, és még másnap is frissen mosottnak nézett ki, az a Pantene Aqua Light. Nem is szárít vészesen, csak itt, ahol lakom, nem kapni.
Csalánsampon nem segít sajnos, használtam már azt is.
Cseréld gyakran a párnahuzatod, állítólag mérsékeli kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!